به گزارش ایرنا دکتر شکرالله سلمانزاده چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:با روند افزایشی بیماران احتمال اینکه بیماران را مجبور شویم در جای دیگری بستری بکنیم وجود دارد لذا به فکر توسعه فضاهای بستری هستیم.
وی افزود:در حال بررسی مکانی از جمله اردوگاه راهیان نور و یا یکی از ساختمانهای متعلق به دانشگاه برای بستری بیماران هستیم تا بتوانیم بیماران با وضعیت جسمانی مناسب را در این مکانها بستری کنیم.
سیلمانزاده گفت:براساس دستورالعمل های وزارت بهداشت در حال تزریق واکسن کرونا هستیم و درشهرستانهای تابع دانشگاه آبادان تزریق واکسن کرونا به گروه سنی ۴۵ سال به بالا ،کادر بهداشتی درمانی، بیماران زمینه ای شامل بیماران قلبی ریوی، دیابت، ضعف سیستم ایمنی، چاقی با bmi بالای ۴۰، بیماران کلیوی، کبدی و بیماران خاص در حال انجام است.
وی افزود: تزریق واکسن در مراکز تجمعی نیز به گروههای هدف شامل پرسنل و سالمندان در مراکز تجمعی، پرسنل و معلولان ذهنی و جسمی ساکن در مراکز نگهداری، نیروهای پلیس، نظامی انتظامی و سربازان در پادگانها، حمل و نقلی عمومی، صنایع حیاتی و زیر ساختی، زندانها و مراکز تادیبی، اساتید و دانشجویان دانشگاهها و حوزههای علمیه، معلمین، کارکنان آموزش و پرورش، مربیان مهدکودکها و دانشآموزان بالای ۱۸ سال، کارکنان بانکها و موسسات اقتصادی، خبرنگاران و اصحاب رسانه، کارکنان قوه قضاییه، آتش نشانی و نیروهای امدادی و ایثار گران و معلولین شامل جانبازان، خانواده محترم شهدا، معلولین جسمی و ذهنی در منزل انجام میشود.
تزریق واکسن به تنهایی برای مقابله با کرونا کافی نیست
رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت:تزریق یک دٌز واکسن کرونا به تنهایی ایمنی ایجاد نمیکد و مردم باید دقت کنند که حتماً بعد از تزریق واکسن کماکان دستورالعملهای بهداشتی را رعایت و از ماسک استفاده کنند.
وی افزود: یک دٌز واکسن کرونا ایمنی مناسب ایجاد نمیکند و ایمنی نسبتاً مناسب ۲ هفته بعد از تزریق دٌز دوم واکسن ایجاد میشود و حتی بعد از دٌز دوم نیز کماکان باید دستورالعملهای بهداشتی رعایت شود.
شهرستانهای آبادان، خرمشهر و شادگان زیر نظر خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان هستند.
در حال حاضر ۱۷ شهرستان خوزستان در وضعیت قرمز، پنج شهرستان نارنجی و پنج شهرستان زرد کرونایی هستند.