حامد قربانی روز چهارشنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری گناباد افزود: پرداخت ۲ میلیارد و ۶۳۰ میلیون ریال از این تسهیلات کرونایی در قالب ۱۶ طرح از ابتدای امسال تاکنون بوده است.
وی ادامه داد: از محل اعتبارات بند د تبصره ۱۶ مخصوص نهادهای حمایتی ۹۰ میلیارد ریال امسال به کمیته امداد امام خمینی (ره) گناباد اختصاص یافته است که در این راستا ۵۱ طرح به مبلغ ۲۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تاکنون به بانکها معرفی شده اند و برای ۹ طرح مبلغ چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال پرداخت شده است.
فرماندار گناباد گفت: همچنین از محل این اعتبارات ۴۶ میلیارد ریال به اداره بهزیستی تخصیص یافته است که در این رابطه ۳۶ طرح با مبلغ ۱۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال به بانکها معرفی شده اند و هفت طرح به میزان چهار میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال تسهیلات دریافت کرده اند.
وی اضافه کرد: همچنین از محل تسهیلات کارا،؛ مخصوص اشتغال روستایی هم از ابتدای سال جاری ۳۷ طرح به مبلغ ۶ میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال از صندوق کارآفرینی امید دریافت کرده اند.
قربانی گفت: از ابتدای پرداخت تسهیلات کارا در سال ۹۶ تاکنون در مجموع ۲۹۴ طرح مبلغ ۲۱ میلیارد و ۵۴۰ میلیون ریال دریافت کرده و از این طریق برای ۶۸۰ نفر اشتغال ایجاد شده است.
وی تعهد امسال این شهرستان از محل تسهیلات سامانه رصد را ۲ هزار و ۱۹۱ نفر عنوان کرد که تاکنون ۱۵۹ تن از آن محقق شده است و گفت: تعهد اشتغال گناباد در سال گذشته ۷۶۳ نفر بود در حالی که هزار و ۱۲۳ نفر اشتغال محقق شد و هزار و ۱۶۸ میلیارد و ۸۱۰ میلیون ریال، معادل ۱۴۶ درصد، بیشتر از تعهد اشتغال ایجاد شد.
۱۷۲ واحد صنعتی در بخشهای صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در شهرستان گناباد فعالیت دارند که برای راه اندازی آنها هزار و ۲۷۳ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده و برای سه هزار و ۲۸۴ نفر بطور مستقیم و دو برابر این تعداد بطور غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در شهرستان گناباد فعال است. از مجموع چهار هزار و ۷۰۰ واحد صنفی دارای پروانه کسب در شهرستان گناباد سه هزار و ۴۰۰ واحد فعال است. حدود ۵۰۰ شرکت تعاونی با اشتغال بیش از شش هزار و ۵۰۰ نفر در این شهرستان فعالیت دارند.
مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.