تهران - ایرنا - دکتر بهرام عین‌اللهی وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم برای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است؛ وزارتخانه‌ای که بنابر فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی با کرونا به عنوان مساله اول و فوری کشور درگیر است.

به گزارش ایرنا، دکتر بهرام عین‌اللهی که امروز (چهارشنبه) در فهرست اسامی وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سوی رییس‌جمهوری برای اخذ رأی وکلای ملت به مجلس شورای اسلامی معرفی شده، متولد سال ۱۳۳۷ در شهرستان سراب و متخصص چشم پزشکی، فوق تخصص قرنیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی شید بهشتی است. 

معاون آموزشی وزارت بهداشت، دبیر انجمن آموزش علوم پزشکی، عضو شورای عالی استعدادهای وزارت بهداشت، دبیر شورای گسترش دانشگاه‌ها، رئیس دفتر نظارت و ارزیابی  معاونت آموزشی وزارت بهداشت، عضو شورای عالی مرکز تحقیقات چشم پزشکی کشور، مشاور سازمان بین‌المللی آموزش پزشکی اروپا، ریاست قطب چشم پزشکی از سال ۱۳۸۸ تا کنون، ریاست مرکز آموزشی و پژوهشی و درمان شهید لبافی‌نژاد و عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی از جمله سوابق علمی و اجرایی عین‌اللهی است. 

عین‌اللهی همچنین ۳۵ کتاب، چهار مقاله فارسی و ۹ مقاله انگلیسی در حوزه تخصصی خود تالیف کرده و نکته جالب اینکه در صورت کسب رای اعتماد از مجلس شورای اسلامی، بعد از محمدحسن طریقت و سید حسن قاضی زاده هاشمی، سومین وزیر بهداشتی خواهد بود که متخصص چشم پزشکی است. 

وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم برای تصدی پست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در صورتی که بتواند رای اعتماد مجلس را کسب کند با شیوع ویروس کرونا به عنوان اصلی‌ترین مساله و معضل کشور مواجه خواهد بود؛ ویروسی که از یکسال و نیم پیش تا کنون  ۹۵ هزار و ۶۴۷ نفر از هموطنان‌مان را به کام مرگ کشانده که ۵۳۶ نفر آن مربوط به ۲۴ ساعت گذشته بوده است. 

ویروس کرونا از ابتدای شیوع خود تا کنون، پنج خیز داشته که خیز پنجم آن از ابتدای تیر ماه از جنوب کشور آغاز شد و تلفات آن روز دوشنبه ۱۷ مرداد به یک رکورد دست یافت و طی ۲۴ ساعت ۵۸۸ نفر جان خود را از دست دادند.

یکی دیگر از موضوعات اصلی در ارتباط با کرونا که به طور قطع وزیر بهداشت دولت سیزدهم با آن درگیر خواهد بود، بحث واکسیناسیون است. تاکنون ۱۳ میلیون و ۸۹۳ هزار و ۳۱۰ نفر از هموطنان‌مان دُز اول واکسن کرونا و سه میلیون و ۴۰۱ هزار و ۴۸۷ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۷ میلیون و ۲۹۴ هزار و ۷۹۷ دُز رسیده است و کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و داور به تازگی اعلام کرده منعی برای واردات انواع واکسن کرونای مورد تایید سازمان بهداشت جهانی یا سازمان غذا و داور از از جمله آسترزنکا، مادرنا و فایزر و... (غیر از تولیدی آمریکا و بریتانیا) وجود نداشته و ندارد. در مورد آسترزنکا این امر محقق شده و در مورد سایر واکسنها نیز کماکان تلاش برای خرید از منابع مورد تایید ادامه دارد.