علی اوسط هاشمی عصر پنجشنبه در آیین امضای تفاهم نامه همکاری سازمان فنی حرفهای و سازمان منطقه آزاد قشم افزود: تقاضای میزبانی این مسابقات به سازمان بین المللی آموزشهای حرفه ای (IVTO) تقدیم شده که در صورت موافقت با آن می توان از ظرفیت قشم استفاده کرد.
وی ادامه داد: شورای مهارت جزیره قشم ایجاد شود تا بتواند نمایندگانی از این شهرستان نیز در مسابقات پیش رو شرکت کنند.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای تصریح کرد: همچنین امکان برگزاری مسابقات سه رشته ملی نیز در قشم وجود دارد.
وی افزود: در دوره قبلی مسابقات بین المللی مهارت که در روسیه برگزار شد، یکی از شرکتهای تولید لوله و اتصالات از قشم اسپانسر تیم تاسیسات کشور شد و همه افرادی که به این مسابقات راه یافتند جذب این شرکت شدند.
جزیره قشم پایلوت سنجش مهارت در کشور شود
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای گفت: چندین دهه است که قشم به عنوان مقصد گردشگری شناخته میشود که در این راستا می توان جزیره مذکور را به عنوان پایلوت در سنجش مهارت کشور معرفی کرد.
وی اظهار کرد: استاندارد پایه ارزیابی مهارت و صلاحیت افراد است و وقتی استانداردی شکل گرفت، جذب نیرو بر اساس آن انجام میشود.
هاشمی با اشاره به تفاهم نامه منعقد شده بین سازمان منطقه ازاد قشم و سازمان فنی و حرفه ای کشور افزود: توسعه همکاری های دو جانبه به منظور فراهم نمودن زمینه های ارتقای مهارتها و آموزشهای فنی و حرفهای در منطقه آزاد قشم از جمله اهداف این تفاهمنامه است.
وی تصریح کرد: توسعه و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای معطوف به اشتغال، کاهش نرخ بیکاری و بهبود سطح معشیت اهالی جزیره قشم از طریق مهارت آموزی از دیگر اهداف این تفاهم نامه محسوب می شود.
تفاهم نامه ارتقای سطح کیفی آموزشهای فنی و مهارتهای حرفهای و شغلی بین سازمان فنی و حرفه ای کشور و سازمان منطقه آزاد قشم امضا شد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.