ساسان قربانی شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برخی از گروه های هدف واکسیناسیون در منطقه جنوب غرب خوزستان از تزریق واکسن خودداری می کنند که این امر در کنار کاهش رعایت دستورالعمل های بهداشتی منجر به افزایش و شیوع بیشتر کرونا در این منطقه شده است.
وی با بیان اینکه در منطقه جنوب غرب خوزستان ۲۹ درصد افراد بالای ۵۰ سال روستایی و ۶۱ درصد جمعیت شهری این رده سنی واکسن دریافت کردند گفت:بر خلاف پیشبینیها فقط ۵۲ درصد از افراد واجد شرایط در این منطقه برای تزریق واکسن اقدام کردند.
معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: ۳۹ درصد از افراد بالای ۵۰ سال جمعیت روستایی و ۷۲ درصد جمعیت شهری در آبادان ، ۳۰ درصد جمعیت روستایی و ۵۶ درصد جمعیت شهری در خرمشهر و در شادگان نیز ۲۹ درصد جمعیت روستایی و ۲۲ درصد جمعیت شهری تاکنون واکسن تزریق کرده اند.
قربانی بیان کرد: تا کنون ۱۱۹ هزار و ۶۴۴ دز واکسن کرونا در منطقه جنوب غرب خوزستان تزریق شده که از این تعداد ۲۰ هزار دٌز مربوط به نوبت دوم است.
وی تعداد واکسن های تزریق شده در آبادان را ۸۱ هزار و ۳۳ دٌز عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۶۴ هزار و ۲۶۱ دز واکسن در نوبت اول و ۱۷ هزار و ۷۲ دز در نوبت دوم تزریق شده است.
وی با اشاره به تزریق ۲۹ هزار و ۸۶۳ دز واکسن در شهرستان خرمشهر افزود: در شهرستان شادگان نیز تاکنون ۱۲ هزار و ۴۴۷ دٌز واکسن به گروه های سنی هدف تزریق شده است.
معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: با توجه به اینکه فاز بعدی واکسیناسیون بسیار گستردهتر است انتظار داریم دستگاههای اجرایی در این امر به ما کمک کنند تا بتوانیم تعداد زیادی از جامعه هدف را واکسینه کنیم.
قربانی اظهار داشت: با توجه به افزایش تعداد بیماران بستری در بیمارستانهای جنوب غرب خوزستان و ظرفیت رو به تکمیل آنها از مردم در خواست میشود برای دریافت واکسن کرونا اقدام کنند.
در حال حاضر ۲۰ شهرستان خوزستان از جمله آبادان، خرمشهر و شادگان در وضعیت قرمز، ۲ شهرستان نارنجی و پنج شهرستان زرد کرونایی هستند.