نادر صادقی روز شنبه در نشست ویژه کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان، با بیان اینکه از ۲۴ مرز کشوری پنج مرز در آذربایجان غربی واقع شده است، اظهار داشت: این مهم یک ظرفیت بزرگ برای افزایش بهرهوری منطقه و ارزآوری برای کشورمان است و همچنین این تعداد با برقراری مرز کیله سردشت به ۶ مورد افزایش خواهد یافت.
وی با تأکید بر اهمیت ظرفیتهای مرزی، خاطر نشان کرد: آذربایجان غربی با در اختیار داشتن ۹۳۶ کیلومتر مرز مشترک با چندین کشور سبب افزایش درآمد ارزی استان و کشور شده، بنابراین مسوولان کشوری برای اتمام پروژههای ناقص مرزی اهتمام جدی داشته باشند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اهمیت مقوله استاندارد در کالاهای وارداتی و صادراتی از مرزهای استان، خاطر نشان کرد: دستگاههای مربوطه تمام توان خود را در آزمایش و تائید صحت و استاندارد کالاها به کار گیرند.
صادقی جلوگیری از ورود کالاهای قاچاق و بدون استاندارد به داخل و خروج از مرزهای استان را مهم برشمرد و تصریح کرد: کالاها بایستی از معابر قانونی و معتبر وارد کشور شوند تا از هر گونه مشکل جلوگیری به عمل آید، متولیان امر با حساسیتی بیشازپیش کالاها را مورد آزمونسنجی قرار دهند.
وی با اشاره به واردات سایر محصولات در ازای صادرات سیب، ابراز داشت: در قبال صادرات سیب میتوان میوههای گرمسیری بهویژه موز و سموم وارد استان و کشور کرد، این موضوع در حالی است که میتواند علیرغم زمانبر بودن نتیجه مطلوبی در آینده داشته باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی اظهار کرد: تعداد ۲۴ نفر از صادرکنندگان استانی بهعنوان صادرکننده نمونه انتخاب شدهاند که از زحماتشان تجلیل به عمل خواهد آمد.
به گزارش ایرنا در ادامه این نشست حاضران به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.