علیرضا شهرکی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: بیشترین خسارتهای این مدت به شبکه راهها، محصولات بخش کشاورزی، شبکه برق و آب بوده است.
وی ادامه داد: بیشترین سرعت باد در سیستان در این مدت ۱۰۸ کیلومتر بر ساعت بوده و از ابتدای سال تاکنون افزونبر ۷۳ روز پر خطر از لحظ پدیده گردو غبار در سیستان و بلوچستان داشتیم.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان ادامه داد: تمام روستاهای سیستان متاثر از توفان هستند و در این بین ۱۰۰ روستا به طور مستقیم درگیر این پدیده بوده و روستاهای پر خطری هم داریم که در مسیر مدفون شدن قرار میگیرند.
وی خاطرنشان کرد: متاثر از پدیده گرد و غبار بخش قابل توجهی از شهروندان شمال سیستان و بلوچستان به دلیل مشکل تنفسی به مراکز درمانی مراجعه کردند.
شهرکی ادامه داد: همچنین در جریان بارندگی و سیلاب این مدت علاوهبر بسته شدن بخشی از راههای اصلی و فرعی در جنوب استان خسارت قابل توجهی به امور زیربنایی و راههای منطقه وارد شده است.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان با گستره پهن خود چنان شرایط جغرافیایی متنوعی دارد که در بسیاری از مواقع مخاطرات و بلایای طبیعی مختلفی را به یکباره از شمال تا جنوب خود تجربه می کند و اینبار نیز در معرض خطر سیل و توفان شن قرار گرفته است.