تهران- ایرنا- رییس کمیته بین‌المللی پارالمپیک با بیان اینکه پارالمپیک چکیده‌ای از برترین ورزشکاران معلول جهان است گفت: بی‌صبرانه منتظر رقابت‌ها هزاران پارالمپین در توکیو هستم.

به گزارش ایرنا، شانزدهمین دوره بازی‌های پارالمپیک توکیو از روز دوم شهریور ماه آغاز و تا چهاردهم آن ماه ادامه دارد. کاروان ورزشی ایران با ۶۲ ورزشکار به این دوره از اعزام خواهد شد.

«اندرو پارسونز» رییس کمیته بین‌المللی پارالمپیک در یک هفته مانده به آغاز پارالمپیک توکیو اظهار داشت: برگزاری بازی‌های المپیک، نشان داد که می‌توان بزرگ‌ترین رویداد ورزشی جهان را با ایمنی کامل برگزار کرد که این به نوبه خود روحیه‌بخش است. از این رو، این موفقیت را به کمیته برگزاری بازی‌های توکیو ۲۰۲۰، شهرداری توکیو، دولت ژاپن، مقامات محلی و همچنین کمیته بین‌المللی المپیک تبریک می‌گویم.

وی افزود: در این بازی‌ها نشان داده شد که پروتکل‌های مبارزه با شیوع ویروس کرونا که بخش مهمی از کتابچه راهنمای بازی‌ها را تشکیل می‌داد، به خوبی در این رویداد به کار گرفته شد و نتیجه مثبتی دربرداشت. اکنون با توجه به برگزاری ایمن بازی‌های المپیک، نباید به خود غره شویم و باید شرایط کنونی ژاپن و توکیو را مدنظر قرار دهیم. از همین رو از تمام کسانی که در بازی‌های پارالمپیک توکیو حضور خواهند یافت درخواست می‌کنیم به همه دستورالعمل‌ها پایبند باشند تا بتوانیم بازی‌های ایمنی برای خودمان و مردم ژاپن برگزار کنیم.

لازم به ذکر است که از تاریخ یک جولای الی هشت اوت، پایان بازی‌های المپیک، نزدیک به۴۳ هزار تست کرونا گرفته شد که از این تعداد نتیجه تست ۳۷ ورزشکار مثبت اعلام شد. در همین بازه زمانی، ۶۸۰ هزار تست غربالگری هم انجام شد که به مثبت اعلام شدن نتیجه تست ۱۶۳ نفر دیگر منجر گردید. 

اندرو پارسونز در ادامه در خصوص بازی‌های پارالمپیک گفت: حال با نزدیک شدن به بازی‌های پارالمپیک، هیجان من هر دقیقه بیشتر می‌شود و بی‌صبرانه منتظر رقابت ۴۴۰۰ پارالمپین برتر دنیا هستم. بازی‌های پارالمپیک ظرفیتِ تحول‌آفرینی در ژاپن و سراسر دنیا به ویژه ۱.۲ میلیارد فرد دارای معلولیت را دارد.

رئیس کمیته بین‌المللی پارالمپیک خاطر نشان کرد: از سال ۲۰۱۳ که توکیو میزبانی بازی‌ها را از آن خود کرد، بی‌وقفه در حال تلاش برای برگزاری بازی‌ها به بهترین شکل هستیم تا این بازی‌ها کاتالیزور تغییرات باشند و میراث خوبی از خود بر جای بگذارند. برنامه «من می‌توانم» یک نمونه از تلاش‌های انجام شده در این راستا بود. امیدوارم این بازی‌ها تاثیر مثبتی بر روی کودکان ژاپنی داشته باشد و در سال‌های آینده به تحقق جامعه فراگیر بیانجامد.