خلیل شایستگان روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: برای تولید این مقدار گوشت مرغ حدود ۸۰۰ هزار قطعه جوجهریزی در ۲۴ مرغداری این شهرستان انجام شده است.
وی ادامه داد: تامین به موقع نهادههای طیور و بازدیدهای میدانی کارشناسان از عوامل رغبت مرغداران جغتایی به افزایش جوجهریزی بوده که موجب افزایش تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار شده است.
مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: مجوز جوجهریزی برای واحدهای مرغداری در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و در نظر گرفتن فاصله زمانی بین ۲ دوره جوجهریزی، صادر میشود.
۲۴ واحد مرغداری گوشتی در جغتای دایر است که سالانه افزون بر سه هزار تن گوشت مرغ تولید میکنند.
شهرستان جغتای از قطب های مهم کشاورزی و دامپروری خراسان رضوی است که سالانه افزون بر ۵۴۸ هزار تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی در آن تولید می شود و بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال درآمد از این طریق عاید بهره برداران میگردد.
جغتای با سطح زیر کشت ۳۴ هزار هکتار محصولات زراعی و باغی، یکی از مراکز اصلی تولید محصولات اساسی و راهبردی کشاورزی از قبیل گندم، چغندرقند، ذرت، گردو، انگور، فلفل، زعفران و پسته در استان خراسان رضوی است.
حدود ۱۳۰ هزار راس دام سبک و سنگین در این شهرستان وجود دارد.
مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری جغتای در ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.