سبزوار- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی جغتای در استان خراسان رضوی گفت: امسال هزار و ۲۰۰ تُن گوشت مرغ در این شهرستان تولید شده که نسبت به مدت مشابه پارسال حدود ۲۰ درصد افزایش داشته است.

خلیل شایستگان روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: برای تولید این مقدار گوشت مرغ حدود ۸۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در ۲۴ مرغداری‌ این شهرستان انجام شده است.

وی ادامه داد: تامین به موقع نهاده‌های طیور و بازدیدهای میدانی کارشناسان از عوامل رغبت مرغداران جغتایی به افزایش جوجه‌ریزی بوده که موجب افزایش تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار شده است.

مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: مجوز جوجه‌ریزی برای واحدهای مرغداری در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و در نظر گرفتن فاصله زمانی بین ۲ دوره جوجه‌ریزی، صادر می‌شود.

۲۴ واحد مرغداری گوشتی در جغتای دایر است که سالانه افزون بر سه هزار تن گوشت مرغ تولید می‌کنند.

شهرستان جغتای از قطب های مهم کشاورزی و دامپروری خراسان رضوی است که سالانه افزون بر ۵۴۸ هزار تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی در آن تولید می شود و بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال درآمد از این طریق عاید بهره برداران می‌گردد.

جغتای با سطح زیر کشت ۳۴ هزار هکتار محصولات زراعی و باغی، یکی از مراکز اصلی تولید محصولات اساسی و راهبردی کشاورزی از قبیل گندم، چغندرقند، ذرت، گردو، انگور، فلفل، زعفران و پسته در استان خراسان رضوی است.

حدود ۱۳۰ هزار راس دام سبک و سنگین در این شهرستان وجود دارد.

مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری جغتای در ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.