به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، محمد فخریزاده یکشنبه افزود:در راستای اجرای دستورالعمل های نظارت بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور و مقابله با بیماری های قابل انتقال از دام به انسان، به ویژه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، اجرای طرح پیش سرد آلایش خوراکی دام با پیگیری اداره کل دامپزشکی استان مصوب و در منطقه آزاد اروند اجرا شد.
وی گفت: این طرح به شکل کامل در کشتارگاه صنعتی دام صنعتی بهین گوشت حلال اروند آغاز شده و در سطح منطقه آزاد اروند شامل شهرستانهای آبادان و خرمشهر آلایش خوراکی دام کشتار شده به شکل کامل بسته بندی و با نظارت دامپزشکی به صورت بهداشتی عرضه می شود.
رئیس اداره دامپزشکی خرمشهر با اشاره به نظارت کامل دامپزشکی بر مراحل بسته بندی آلایش خوراکی دام از زمان استحصال تا عرضه در مراکز فروش گفت: آلایش خوراکی دام پس از انجام مراحل شست و شو و بسته بندی به سالن های پیش سرد انتقال می یابد و در دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد نگهداری می شود که این خود موجب از بین رفتن عوامل بیماری زا همچون عامل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو می شود.
فخری زاده ادامه داد: بر روی برچسب بسته بندی ها تاریخ تولید و انقضا، تاییدیه دامپزشکی و شرایط نگهداری قید شده که مصرف کنندگان می توانند آنها را از مراکز عرضه مجاز و معتبر تحت نظر دامپزشکی تهیه و با اطمینان خاطر از این محصولات استفاده کنند.
به گفته فخریزاده با اجرای این طرح، آلایش خوراکی گاوی و گوسفندی در بسته بندیهای بشقابی با ضوابط نشانهگذاری استاندارد پس از سپری نمودن مراحل پیش سرد زیر نظر کارشناس فنی بهداشتی و بازرس بهداشتی مستقر در کشتارگاه، عرضه و با خودرو ویژه حمل آلایش خوراکی به مراکز فروش انتقال می یابد.
وی با بیان اینکه نشانگذاری و بستهبندی گوشت و آلایش دامی یکی از مهمترین اهداف دامپزشکی استان خوزستان است که با توجه به پیگیری انجامشده بستهبندی لاشه اجرایی و محصولات مذکور بهصورت بستهبندیشده در شهرهای آبادان و خرمشهر عرضه می گردد.
رئیس اداره دامپزشکی خرمشهر ادامه داد: از مزایای استفاده از بستهبندی بجای فله فروشی، درج مشخصات فرآورده، شامل تاریخ تولید و انقضاء و محل تولید محصول است که مانع از تقلب برخی افراد سودجو خواهد شد.