شیراز-ایرنا- استاندار فارس با بیان اینکه درالمپیک ۲۰۲۰ توکیو پرچم کشورمان توسط ورزشکاران فارس به اهتزاز درآمد که کار ازرشمندی است، اعلام کرد: افتخار آفرینی برادران گرایی در این رویداد جهانی باید پاس داشته شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، عنایت الله رحیمی یکشنبه در آیین تجلیل از محمدعلی و محمدرضا گرایی کشتی گیران المپیکی اهل شیراز و مربیان آنان گفت: برادران گرایی خود را فرزند ایران و پرورش  یافته استان فارس می دانند که موجب عزت جمهوری اسلامی در میدان های ورزشی شدند.

وی اضافه کرد: از اینکه فدراسیون و هیات کشتی فارس به ورزشکاران ما توجه کردند و همچنین از والدین گرایی که با تحمل مشکلات و مربی آنها که این پیروزی بزرگ را نصیب ایران و استان فارس کردند، تشکر می کنیم.

رحیمی با اظهار اینکه کسب مقام اول تا سوم تفاوتی  با هم ندارد، افزود: همین قدر که ورزشکاران ما  توانستنددر  مهمترین رویداد ورزشی دنیا حضور پیدا کنند قابل ستایش است ضمن اینکه ورزشکاران ما نیز اخلاق مدار هستند که این  امر هم بسیار مهم است.   

مشکل شغلی برادران گرایی حل شود

استاندار فارس در ادامه سخنانش به مشکل شغلی برادران گرایی اشاره کرد و از مدیر کل ورزش و جوانان فارس خواست مقدمات استخدام آنها را فراهم کنند.

وی همچنن خطاب به مدیرکل مسکن و شهرسازی فارس گفت: واگذاری قطعه زمین برای این ۲  ورزشکار سریع انجام شود  و بر اساس مصوبات شورای عالی ورزش نیز پاداش این قهرمانان و همچنین مربیان نیز پرداخت شود.

  رحیمی افزود: ورزش در جایگاه خودش موجب نشاط، شادی و سلامتی در جامعه می شود و جامعه ای قوی  و توسعه یافته است که در آن شادی باشد که یکی از ابزار شادی ها  قهرمانی ورزشکاران و تیم های ورزشی است.

تجلیل از برادران گرایی در استانداری 

 همچنین در این نشست جعفر زاهدی مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس گفت: افتخار آفرینی برادران گرایی در المپیک ستودنی است و ما نیز قطعه زمینی در یکی از محلات شیراز  بر اساس قانون  ماده ۱۷ در نظر گرفته ایم که در حال واگذاری سندآن هستیم.

مدیرکل ورزش و جوانان فارس هم با ارایه گزارشی از عملکرد ورزشکاران ایران گفت: در  بحث عزت و اقتدار ملی ورزشکاران استان فارس سهم قابل توجهی داشتند و از  ۶۶ ورزشکار اعزامی به المپیک  سه سهمیه  معادل چهار و نیم در صد به فارس تعلق داشت و در کسب مدال طلا هم فارس سهم  ۳۳ درصدی داشت.

عباس حاجی زاده ادامه داد: کلا هفت مدالی که ایران در این رقابت ها کسب کرد مربوط به استان های فارس، ایلام ، تهران و مازندران بود.

وی اضافه کرد:  همچنین ما در تقدیر از ورزشکاران المپییک  پیشگام هستیم و مصوبات شورای عالی ورزش را قبل از اینکه عرق ورزشکاران خشک شود به آنها پرداخت کردیم.

 ۹۰ مدال بین المللی کسب کردیم

همچنین در این جلسه رییس هیات کشتی فارس گفت: طی سه سال گذشته ۹۰ مدال بین المللی در جهان، آسیا و المپیک  کسب کرده ایم و در المپیک توکیو هم کشتی فارس دو سهمیه داشت.

محمد موسایی افزود: از چهار مدالی که تیم ملی کشتی فرنگی  در تاریخ المپیک کسب کرده  دو مدال  امید نوروزی در المپیک ۲۰۱۲ لندن و محمدرضا گرایی در المپیک ۲۰۲۰ توکیو سهیمه فارس بوده است که در این رابطه هم سرآمد هستیم.

وی اضافه کرد: در ارزیایی فدراسیون کشتی ایران هیات استان فارس رتبه سوم کسب کرده است و اگر این استان یک تیم در لیگ برتر کشتی داشت به رتبه بالاتری دست می یافتیم.    

موسایی ادامه داد: در المپیک هر چند محمد علی گرایی نتوانست با وجود شایستگی هایش به مدال برسد اما با اجرای فن سنجاب پرنده، لقب شاهین المپیک از سوی اتحادیه جهانی کشتی به خود اختصاص داد.

همچنین نعیما خواجوی مربی بدنساز تیم ملی کاراته ایران که اهل شهرستان داراب است و شاگردش سجاد گنج زاده مدال طلا را برای نخستین بار گرفت، گفت: خوشحالم که از استان فارس توانستم سهمی در کسب مدال طلای المپیک داشته باشم، مدالی  که موجب شد در رده بندی المپیک تیم ایران در رتبه ۲۷ جهان  قرار گیرد.

در این نشست  ۵۰ سکه طلا به محمدرضا گرایی دارنده نشان طلا، محمد علی گرایی ۲۵ سکه معادل مدال بزنز و همچنین به رحیم گیوی مربی گرایی ها و نعمیا خواجوی مربی کاراته نیز مبالغی پرداخت شد.

همچنین از سوی خیرین ورزش استان فارس هزینه ساخت و ساز زمین گرایی ها فراهم شد.

کاروان اعزامی ایران در رقابت های المپیک ۲۰۲۰ توکیو سه  مدال طلا ، ۲نقره و هفت برنز کسب کرد.

رقابت های  المپیک ۲۰۲۰ توکیو از یکم  مرداد آغاز شد و هفدهم همین ماه پایان یافت.

تیم آمریکا با ۳۹ مدال طلا ، ۴۱ نقره و ۳۳ برنز در رده نخست ایستاد و تیم های چین و ژاپن هم به ترتیب دوم و سوم شدند و ایران هم با هفت مدال در رده بیست و هفتم قرار گرفت.