به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان تهران؛ روز یکشنبه طی مراسمی، اقلام موردنیاز هموطنان مناطق استان سیستان و بلوچستان که توسط شرکت پتروشیمی ایران و منطقه ماهشهر با ارزشی بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال تهیه شده بود، به جمعیت هلال احمر استان تهران تحویل داده شد.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی به فعالیت در حوزه مسئولیت های اجتماعی اشاره کرد و گفت: در سال های گذشته شورای راهبردی در حوزه مسئولیت اجتماعی تشکیل شده که محوریت آن حمایت از نیازمندان است.
"امید شهیدینیا" بیان کرد: در حال حاضر، اولویت یا دغدغه اصلی در کشورمان، شیوع ویروس کرونا است که تمامی دستگاه ها و نهادها برای کمک ورود کرده اند و از سوی مجموعه پتروشیمی نیز مقرر شد وسایل مورد نیاز مردم کم برخوردار استان سیستان و بلوچستان را تامین و جهت مدیریت توزیع، در اختیار هلال احمر قرار دهیم.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران نیز در مراسم اظهار کرد: چهار سالی است که جمعیت هلال احمر با اجرای موفق کمپین مبارزه با تغییرات اقلیمی در استان سیستان و بلوچستان که با نام طرح نذر آب شناخته می شود، خدمات مختلفی را به هموطنان کم برخوردار این استان ارائه می دهد.
"شاهین فتحی "بیان کرد: طبق برنامه ریزی هایی که در مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان انجام دادیم، با حضور در مناطق از پیش تعیین شده، ضمن ارائه خدمات درمانی با مشارکت پزشکان داوطلب، داروهای مورد نیاز بیماران نیازمند را نیز تامین می کنیم.
وی ادامه داد: هلال احمر استان تهران در سال جاری خدمات خود را در شهرستان کنارک و زرآباد ارائه خواهد داد و تیم های ارزیاب به منطقه اعزام شدند تا مشکلات را به طور کامل ارزیابی نمایند تا بتوانیم بهترین خدمات را به مردم آن منطقه ارائه دهیم.
فتحی افزود: در نیمه دوم شهریور ماه تیم های مختلف از جمله پزشکان و کادر متخصص و فنی را به شهرستان کنارک و زرآباد اعزام می کنیم و یکی از اصلی ترین اهداف هلال احمر، پیشگیری از شیوع کرونا در استان سیستان و بلوچستان است که خیران و دیگر نهادها نیز طبق فراخوانی که صورت گرفته هم پای کار آمده اند و در این زمینه کمک های مختلفی کردند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران عنوان کرد: اجرای طرح نذر آب باعث شده است که هلال احمر مشکلات کمبود آب را در مناطق مختلف بررسی کرده و طرح های مختلفی را در دستور کار قرار دهد که به همین منظور در سال جاری برای تامین آب پایدار در چند روستا اقدامات لازم انجام خواهد شد.
مشاور اجتماعی و رئیس دبیرخانه مسئولیت اجتماعی شرکت ملی صنایع پتروشیمی هم در این مراسم اظهار کرد: امید است در بحث تامین آب برای هموطنان در این استان بتوانیم با توجه به اهداف مسئولیت اجتماعی شرکتهای زیرمجموعه مان، خرید و تأمین لولههای مورد نیاز برای ارسال آب را با اجرای جمعیت هلال احمر نهایی کنیم.
"علی ربانی" افزود: در سال ۹۹ حدود ۷۵۰ میلیارد ریال از سوی شرکتهای پتروشیمی در مسیر تحقق مسئولیتهای اجتماعی و ۲۶۰ میلیارد آن در بخش بهداشت و درمان هزینه شده است.
ربانی با بیان اینکه صنعت پتروشیمی با عزمی جدی بهدنبال تأمین نیازهای صنایع پایین دستی با هدف تأمین نیاز بخش بهداشت و درمان است، گفت: امروز بخش نخست کمکهای صنعت پتروشیمی برای ارسال به سیستان و بلوچستان تحویل هلال احمر استان تهران شد و هفته آینده نیز بخش دوم تحویل خواهد شد.
بر اساس این گزارش، شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران و شورای راهبردی پتروشیمی مستقر در منطقه ویژه ماهشهر، ۲۰ دستگاه اکسیژن ساز، ۵۰ کپسول اکسیژن همراه با مانومتر، ۵۰ هزار ماسک بهداشتی، یک هزار و هشت محلول ضد عفونی کننده، حدود ۹۰۰ میلیون ریال جهت تامین دارو و قسمتی از لوله های آب رسانی مورد نیاز روستاهای استان سیستان و بلوچستان را آماده تحویل کرده است که در مجموع حدود ۱۰ میلیارد ریال کمک نقدی و غیر نقدی بوده و برای کمپین تغییرات اقلیمی و طرح نذر آب ۴ تحویل هلال احمر استان تهران خواهد شد.