تهران- ایرنا- سهم نیروگاه‌های تجدید پذیر از تولید برق در تیرماه امسال افزایش یافت و به بیش از ۹۰۰ مگاوات رسید.

به گزارش روز جمعه خبرنگار اقتصادی ایرنا، ایران با داشتن ۳۰۰ روز آفتابی یکی از مناسب ترین کشورها از نظر شدت تابش آفتاب است، همچنین به دلیل برخورداری از بادهای موسمی مناسب، یکی از کشورهای مستعد برای بهره‌برداری از انرژی‌های تجدیدپذیر به شمار می رود.

تازه ترین گزارش سازمان انرژی های تجدید پذیر و بهره وری برق ایران نشان می دهد: تیرماه امسال سهم نیروگاه های تجدید پذیر با رشد همراه شده و به ۹۰۳.۳۶ مگاوات رسیده است.

در میان انواع انرژی های تجدیدپذیر، انرژی خورشیدی باتولید ۴۵۵.۴۸ مگاوات برق سهمی ۵۰.۴۱ درصدی جایگاه نخست را به خود اختصاص می دهد.

نیروگاه های بادی نیز با تولید ۳۰۹.۵ مگاوات برق در تیرماه سهمی ۳۴.۲۶ درصدی جایگاه دوم را به خود اختصاص داده است.

علاوه بر این نیروگاه های برق آبی کوچک هم با تولید ۱۰۴.۷ مگاوات برق سهمی ۱۱.۵۹درصدی دارند.

سهم نیروگاه های توربین انبساطی از نیروگاه های تجدیدپذیر با تولید۱۹.۲ مگاوات برق ۲.۱۳ درصد است.

نیروگاه های زیست توده نیز با تولید۱۰.۵۶ مگاوات برق در تیرماه امسال سهمی ۱.۱۷درصدی از انرژی های تجدید پذیر را به خود اختصاص داده اند.

کمترین میزان تولید برق در بین انرژی های تجدید پذیر متعلق به نیروگاه های بازیافت حرارتی با ۴ مگاوات برق است که سهمی ۴۴ صدم درصدی را دارند.

به گزارش ایرنا، بر اساس آمار، همچنان ۹۰ درصد تامین برق کشور را نیروگاه‌های حرارتی برعهده دارند.

توسعه انرژی های تجدیدپذیر نیاز به حمایت های ویژه دولتی دارد زیرا اگر کسی بخواهد با سرمایه شخصی خود اقدام به راه اندازی این نوع نیروگاه ها کرده و برق تولیدی را به همان نرخی که برق تولیدی با سوخت های فسیلی دارند به فروش رساند نمی تواند در این رقابت نابرابر به جایی برسد.