" علی ابراهیمی" روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: آیت الله سید ابراهیم رئیسی در زمان تبلیغات و قبل از انتخابات بارها به اینکه مستقل وارد رقابت میشوند اشاره و بر استقلال از جناح های مختلف سیاسی تاکید داشتند و این ذهنیت را فراهم کرده بودند که کابینهای فراجناحی خواهند داشت.
وی بیان کرد: دولت فراجناحی به معنی اینکه از همه سلایق سیاسی در دولت حضور داشته باشند(شبیه دولتهای ائتلافی) نیست بلکه به معنی سپردن مسئولیت به فردی که تجربه، سواد، اطلاعات لازم و توانمندی مدیریت را در عرصهای که به او سپرده میشود را داشته باشد و یا به عبارت دیگر دارای اهلیت لازم در قبال مسئولیت محوله فارغ از تعلقات سیاسی باشد.
وی تاکید کرد: آیت الله رئیسی موضوع تشکیل کابینه فراجناحی را از همان ابتدای حضور در عرصه انتخابات تقویت کردند و تعدادی از شرکت کنندگان هم که به جریان اصولگرایی تعلق نداشتند با این نگاه به ایشان رای دادند.
ابراهیمی بیان داشت: تعامل، هم فکری و هماهنگی وزرا و معاونین رئیس جمهوری با آیت الله رئیسی آن هم در سطح بالا برای موفقیت دولت سیزدهم بسیار ضروری و امری اجتناب ناپذیر است.
وی خاطرنشان کرد: کارآمدی و داشتن برنامه مطالعه شده و دقیق در هر کدام از وزارتخانه ها و در مجموع هیئت دولت نیز موضوعی کاملا حیاتی و تعیین کننده است که انتظار میرود همه جریانها و افرادی که در پیروزی ایشان نقش داشتند، شرایط را برای موفقیت و برآورده کردن انتظارات مردم فراهم کنند.
نماینده سابق مردم شازند در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وزرای پیشنهادی آیت الله رئیسی به مجلس نیز گفت: وزیر پیشنهادی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با توجه به سوابق اجرایی خود به عنوان قائم مقام معاون اول رئیس جمهور در بنیاد نخبگان در دولت نهم، عضو کمیسیون مشورتی نخبگان و استعدادهای درخشان شورای عالی انقلاب فرهنگی میتواند در ایجاد تحولات علمی و دانش بنیان وزارت متبوع مثمر ثمر باشد.
ابراهیمی با بیان اینکه وزیر پیشنهادی وزارت دادگستری نیز دارای سوابق و تجربه کافی در سمت نمایندگی و همچنین حوزه دستگاه قضا است، افزود: وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی نیز که هم اکنون رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس است و سوابق تحصیلی مرتبط هم دارد در شرایط کنونی کشور که ضرورت توجه به اقتصاد و معیشت مردم باید مورد توجه ویژه قرار گیرد میتواند مدافع قشر تولید کننده و کشاورزان زحمتکش باشد.
وی همچنین عملکرد و سوابق وزرای پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و همچنین وزارت صنعت معدن و تجارت را مثبت ارزیابی کرد و خاطر نشان کرد: این وزرای پیشنهادی هم دارای مدرک علمی مرتبط، و از تجارب و تخصص کافی برخوردار هستند و میتوانند در بهبود وضعیت وزارتخانههای فوق مؤثر واقع شوند که امید است دولت سیزدهم در راستای رفع مشکلات اقتصادی کشور و بهبود وضعیت معیشتی مردم گام های موثری بردارد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی از ساعت هشت صبح امروز (شنبه) نشستهای علنی برای رسیدگی و رای اعتماد به وزیران پیشنهادی دولت سیزدهم را آغاز میکنند.
براساس آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی در زمان بررسی برنامهها و صلاحیت وزرای پیشنهادی، ابتدا رئیس جمهوری به مدت دو و نیم ساعت فرصت خواهد داشت که در صورت ضرورت در صحن علنی مجلس حضور یافته و به دفاع از برنامههای دولت و همچنین معرفی وزرای پیشنهادی و برنامههای آنها بپردازد.
پس از پایان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی که پیش بینی میشود حدود چهار روز به طول انجامد، رای گیری کلی برای وزرای پیشنهادی در صحن علنی انجام و نتایج آن در آن جلسه اعلام خواهد شد.