به گزارش ایرنا، با اعلام مجلس شورای اسلامی جلسات بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی دولت سیزدهم از روز امروز شروع و نمایندگان با بررسی برنامه رجال سیاسی معرفیشده به خانه ملت درنهایت برای همکاری آنان با دولت منتخب مردم تصمیم خواهند گرفت؛ تصمیمی که میتواند سرنوشت چهار سال مدیریت یک وزارتخانه را تحت شعاع قرار دهد.
یکی از این وزرا «حمید سجادی» می باشد که از سوی دولت سیزدهم برای حضور در کرسی مدیریت ساختمان خیابان سئول به مجلس شورای اسلامی معرفیشد. سجادی همان نامی است که حضور وی در لیست رییس دولت سیزدهم یک نوع سنتشکنی بود. سنتشکنی دولت سیزدهم در انتخاب وزیری از جنس ورزش و با تخصص و سابقه ورزشی در چند روز گذشته مورد استقبال بسیاری از کارشناسان حوزههای مختلف قرار گرفته است.
سؤالی که پیش از آغاز بررسی صلاحیت سجادی شکل خواهد گرفت این است که چرا حضور فردی از بدنه ورزش در لیست پیشنهادی دولت منتخب مردم سنتشکنی است و چرا قهرمان اسبق دوومیدانی ایران و قهرمان پیشین آسیا انتخابی متفاوت از سه وزیر پیشین به شمار میرود؟
وزارت ورزش در یک دهه از عمر خود، حضور سه وزیر را در کرسی مدیریت تجربه کرده است. محمد عباسی در دولت دهم نخستین وزیر ورزش ایران بود و محمود گودرزی وزیر دولت یازدهم بود. مسعود سلطانی فر نیز از سال ۱۳۹۵ سکاندار ورزش ایران را بر عهده دارد.
برای پاسخ به پرسشهای فوق نخست باید قاطعیت تصمیم رییس دولت سیزدهم و در ادامه فاکتورهای خاص «حمید سجادی» مورد بررسی قرار گیرد.
در بررسی قاطعیت تصمیم رییس جمهور منتخب مردم باید گفت که «سیدابراهیم رئیسی» با انتخاب فردی از بدنه ورزش بهنوعی در برابر سهم خواهی انتخاباتی و گروکشی سیاسی ایستادگی کرده زیرا سجادی را میشود شخصیتی فراجناحی دانست که در دولتهای گذشته نیز گزینه اصلی برای وزارت ورزش بود. رییس جمهور منتخب مردم با انتخاب فردی از بدنه ورزشی بهنوعی دست برخی از فرصتطلبان سیاسی را از کرسی ساختمان سئول کوتاه کرد. این تصمیم قاطعانه او میتواند یکی از پشتوانههای سجادی برای کسب رأی اعتماد از نمایندگان مجلس باشد.
همچنین رییس جمهور منتخب مردم با انتخاب سجادی موجی از حمایت از این قهرمان ملی را ایجاد کرد. حمایت همهجانبه قهرمانان ورزشی و مدیران ورزشی ایران از انتخاب سجادی نشان از آن دارد که خانواده ورزشی از سیاسیکاری در این بخش خسته شده و دیگر تحمل کسانی که کارنامه آنان عکس با لباس ورزشی در حاشیه یک رقابت است را ندارند. همچنین رییسی با این انتخاب نشان داد دغدغه های ورزش کشور را به خوبی سنجیده و با انتخاب فردی با کارنامه مشخص نشان داد که به وعدههای انتخاباتی خود پایبند است.
سیدابراهیم رئیسی بهعنوان منتخب مردم برای انتخاب وزیر ورزش و جوانان تنها به ملیپوش بودن یا سابقه قهرمانی یک فرد توجه نکرده بلکه در انتخاب سجادی مؤلفههایی مانند سابقه مدیریتی و تخصص دانشگاهی نیز موردتوجه قرار داده است. گزینه پیشنهادی رییس جمهور منتخب مردم همان فردی است که هم تجربه زندگی قهرمانی را در رشته دوومیدانی دارد و هم در بخش مدیریت ورزش در حدود 2 دهه سابقه خدمت در بخش های مختلف رزومه کاری وی به شمار می رود. این ویژگی های مهم موجب شده تا موج بیسابقهای برای حمایت از او در رسانههای مختلف شکل گیرد و این حمایت تنها در رشته دوومیدانی یا زیرشاخههای آن نیست بلکه شامل تمام رشته و از دل ورزش ایران به وجود آمده است. همچنین بسیاری از مدیران ورزشی ایران و قهرمانان ملی با اشاره به سابقه خاص سجادی در ورزش ایران وی را فردی شایسته دانسته که توانایی تحول در ورزش ایران را دارد.
چراغ سبز روسای فدراسیونها، قهرمانان ورزشی و کارشناسان رشتههای مختلف به وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم و حمایت همجانبه از وی موجب ایجاد یک موج مثبت در خانه ملت شده است. این موج تا جایی بود که «اسماعیل حسین زهی» دبیر فراکسیون ورزش مجلس با اعتراف به میزان مقبولیت سجادی اعلام کرد نمایندگان ملت نگرش مثبتی به وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم برای ورزش ایران دارند.
سجادی اگر بتواند اعتماد نمایندگان مجلس را جلب کند بدون شک به پشتوانه این حمایتها و تجربه زندگی ورزشی خود میتواند به قهرمان جدید مدیریت ساختمان سئول تبدیل شود قهرمانی که در برنامههای خود باید اهدافی بلندمدت را در دستور کار قرار دهد و بهمانند سالهای افتخارآفرینی با مدیرانی جوان و از جنس ورزش استارتی تاریخی برای رساندن ورزش به قله داشته باشد.