به گزارش روز یکشنبه مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در بخشی از پیام تسلیت سعیدرضا عاملی آمده است: استاد فرزانه و عالم متخلق حضرت آیت الله آقای سید کمال فقیه ایمانی، از علما و اساتید حوزه علمیه اصفهان بودند که فعالیت های مجاهدانه ایشان در سال های پیش از پیروزی انقلاب اسلامی برای ترویج فرهنگ نورانی اسلام و استمرار خدمات و فعالیتهای متعدد و ماندگار با رویکرد انقلابی، تبلیغی، عمرانی و خدماتی در اصفهان، چهرهای درخشان از ایشان ساخته است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این پیام آورده است: تأسیس مراکز درمانی متعدد برای خدمت به مردم و گسترش فعالیتهای علمی در حوزه علمیه اصفهان و از جمله تدوین و تألیف تفسیر «نورالقرآن فی تفسیر القرآن» به زبان های انگلیسی و روسی بخشی از این خدمات ارزشمند و ماندگار است.
به گزارش ایرنا، آیت الله سید کمال فقیه ایمانی، در سال ۱۳۱۳ خورشیدی (برابر با ۱۳۵۳ قمری) در خانواده ای روحانی در محله امامزاده اسماعیل اصفهان چشم به جهان گشود. این عالم بزرگ در مدت تحصیل در حوزه از محضر استادان زیادی بهره برد و به مدرسه های گوناگون چون مدرسه حجتیه، فیضیه، دارالشفا و مدرسه خان رفت.
وی همچنین، در محضر استادان بزرگواری چون آیت الله نوری همدانی، حاج شیخ عبدالجواد اصفهانی، آیت الله مجاهدی تبریزی، آیت الله طباطبایی، آیت الله سلطانی و آیت الله مشکینی شاگردی کرد، مدارج علمی را یکی پس از دیگری پشت سر گذاشت و به مراتب بالا دست یافت.
ایجاد کتابخانه بزرگ به نام امیرالمومنین (ع) و مرکز تحقیقات و پژوهش های علمی، ایجاد و تاسیس حوزه علمیه اصفهان به نام دارالحکمه باقر العلوم (ع) و پرداخت هزینه تحصیلی به طلاب علوم دینی، پژوهش، چاپ و نشر کتاب های ارزشمند در این مرکز و فرستادن آنها به سراسر جهان، تاسیس بیمارستان امام حسین (ع) و مرکز تخصصی بیماری های عفونی، بیمارستان سوانح سوختگی امام موسی کاظم (ع)، بیمارستان زنان و زایمان حضرت زهرا (س)، درمانگاه شهدا، مدرسه حجتیه مشهد، تاسیس صندوق جهیزیه، سفرهای تبلیغی به خارج از کشور از جمله هلند، بلژیک، کویت، عراق، لبنان، بوسنی، پاکستان، صندوق قرض الحسنه و ساخت واحدهای مسکونی برای طلاب از دیگر خدمات این عالم ربانی بود.
آیت الله فقیه ایمانی روز گذشته جمعه ۲۹ مردادماه به دیار باقی شتافت.