اهواز - ایرنا - مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: جریان جنوبی و مرطوب تا روز چهارشنبه به تناوب، سبب افزایش شرجی به ویژه در مناطق جنوبی، غربی و مرکزی استان خوزستان خواهد شد.

به گزارش ایرنا از اداره کل هواشناسی خوزستان محمد سبزه زاری یکشنبه بیان کرد: در این مدت به ویژه امروز در ساعات بعد از ظهر افزایش ابر، احتمال رگبار پراکنده، رعد وبرق و تندباد لحظه ای در ارتفاع شمالی و شرقی استان و احتمال گرد و غبار محلی و موقتی  در مناطق جنوبی ، مرکزی و غربی وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه تا اواخر هفته روند افزایش دما مورد انتظار است افزود: در ۲۴ ساعت گذشته آبادان  با ۴۴.۶ و دهدز با ۲۳.۱ سانتیگراد به ترتیب گرمترین وخنکترین نقاط استان و  حداکثر دمای اهواز  ۴۴.۳ و حداقل  ۳۰.۱ درجه سانتیگراد گزارش شده است.

میزان رطوبت روز شنبه در هندیجان ۸۴، بندر ماهشهر ۷۸،شادگان ۷۷، آبادان ۷۶، کشاورزی اهواز ۷۴، بستان، امیدیه و آغاجاری ۷۰، بهبهان ۶۵، اهواز و شوش ۶۴، صفی آباد دزفول۶۲ و گتوند ۶۱ درصد ثبت شده است.