کرمانشاه - ایرنا - مدیر امور پژوهشی دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: به تازگی قراردادی با یکی از پلتفرم‌های فروش نسخ دیجیتالی منعقد کردیم تا برای نخستین بار امکان تهیه و فروش نسخه دیجیتالی از کتب چاپ شده توسط انتشارات این دانشگاه فراهم شود.

به گزارش ایرنا، دکتر «کیانوش چقامیرزا» روز پنجشنبه اظهار کرد: تحول تازه در حوزه چاپ و نشر، موجب افزایش چاپ و فروش تولیدات علمی دانشگاه در حوزه چاپ و نشر می‌ شود.

وی با اشاره به تهیه سند راهبردی دانشگاه رازی گفت: افزایش کمی و کیفی تولیدات علمی دانشگاه از جمله افزایش چاپ کتاب یکی از مهم‌ترین اهداف این سند راهبردی است.

مدیر امور پژوهشی دانشگاه رازی در ادامه به برگزاری جلسات متعدد در شورای چاپ و نشر دانشگاه و استفاده از نظرات صاحب‌نظران این حوزه در دانشگاه اشاره کرد و افزود: تصمیمات و مصوبات مهمی در حوزه چاپ و نشر دانشگاه اتخاذ شده است.

وی یادآور شد: حمایت از چاپ کتاب در انتشارات دانشگاه از ۲۵ درصد به ۵۰ درصد و بالاتر رسیده است و باتوجه به نوع کتاب، این حمایت می‌تواند بین ۵۰ تا ۱۰۰ درصد باشد.

چقامیرزا اضافه کرد: در ضمن پرداخت سهم مشارکت از محل پژوهانه مولف هم امکان‌پذیر شده است. همچنین شیوه‌نامه امتیازدهی به کتاب تغییر کرده و امتیاز کتب چاپ شده در انتشارات دانشگاه رازی افزایش یافته است.

وی گفت: به منظور تشویق اعضای هیات علمی که آثار علمی و پژوهشی خود را در انتشارات دانشگاه رازی چاپ کنند «شیوه‌نامه انتخاب و تشویق صاحبان اثر (کتاب) برتر انتشارات دانشگاه» و دستورالعملی تحت عنوان «دستورالعمل تبدیل پایان‌نامه و رساله (پارسا) به کتاب در انتشارات دانشگاه» فراهم شده که به موجب آن پایان­‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه می‌توانند با طی کردن فرآیند چاپ کتاب در انتشارات دانشگاه، به کتاب تبدیل شوند.  

چقامیرزا به افزایش ضریب تاثیر امتیاز کتاب با توجه به ظرفیت آیین‌نامه‌ها و قرارگرفتن امتیاز کتاب در بخش امتیازات پژوهشی برای اخذ پایه تشویقی در آخرین نسخه اصلاح شده «دستورالعمل اعطای ترفیع سالیانه اعضای هیئت علمی» اشاره کرد و افزود: به هیات ممیزه دانشگاه پیشنهاد شده برای رشته­‌هایی که امکان چاپ مقالات Q۱ و Q۲ را در مجلات JCR ندارند، چاپ کتب تالیفی و تصنیفی جایگزین شود.

به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی اکنون دارای ۱۰ دانشکده و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی بوده و با بهره گیری از دانش و تخصص ۱۰ استاد، ۴۹ دانشیار، ۲۵۰ استادیار، ۴۶ مربی و در مجموع ۳۵۵ عضو هیات علمی در ۳۹ گروه آموزشی و تعداد ۱۲ هزار و ۳۴۷ نفر دانشجو در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به فعالیت خود ادامه می دهد.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در بخش های دولتی و خصوصی است.