دکتر «ابراهیم شکیبا» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: هرچند مادران باردار بیشتر از سایرین در خطر ابتلا به بیماری کرونا نمی باشند، اما در صورت ابتلا نسبت به زنان غیرباردار در سن مشابه، شدت بیماری در آنان بیشتر خواهد بود.
وی اظهار داشت: واکسیناسیون به معنای ایجاد ایمنی قطعی نیست و تداوم اقدامات پیشگیرانه مانند استفاده از ماسک، حفظ فاصله فیزیکی، شستن دست ها، بهداشت تنفسی و سرفه، جلوگیری از ازدحام جمعیت و حضور نیافتن در مکان های شلوغ و اطمینان از تهویه مناسب نیاز است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: مادران باردار برای آگاهی بیشتر در خصوص شرایط واکسیناسیون می توانند به پایگاه بهداشتی محل سکونت خود مراجعه نمایند.
وی اضافه کرد: پس از واکسینه شدن در صورت بروز علایم احتمالی ابتلا به بیماری کرونا، باید بااطلاع رسانی به مراکز بهداشتی و درمانی یا کد چهار سامانه ۴۰۳۰ (مادران باردار)، برای دریافت راهنماییهای لازم و تعیین محل مراجعه بررسی وضعیت، اقدام کنند.
به گزارش ایرنا، هماکنون یک هزار و ۲۷۳ بیمار مربوط به کرونا در مراکز درمانی کرمانشاه بستری هستند و مجموع جان باختگان استان نیز از ابتدای شیوم کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۱۰۷ نفر رسیده است.
تاکنون ۵۲۰ هزار نفر از جمعیت بالای ۱۸ سال استان کرمانشاه دوز اول و ۱۸۳ هزار نفر نیز دوز دوم (۱۲ درصد جمعیت هدف) واکسن کرونا را دریافت کرده اند که برای قطع شدن چرخه انتقال ویروس کرونا این میزان باید به ۷۰ درصد برسد.