بهرام سرمست روز سهشنبه درحاشیه افتتاح طرحهای صنعتی قم بهمناسبت هفته دولت در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر واحدهای صنعتی استان با ۲ مشکل کمبود نقدینگی و نداشتن زمین مواجه هستند.
وی با اشاره بهاقدامهای صورت گرفته بهمنظور رفع مشکل زمین واحدها خاطرنشان کرد: بهواحدهای صنعتی استان با توجه بهقابلیتها و توانمندیهایی که دارند، زمین واگذار میشود و ما در حدود سه سالی که در قم مشغول خدمت بودیم، بالغ بر یکهزار و ۳۵۰ هکتار بهاراضی شهرکهای صنعتی الحاق کردیم، و با نهایت دقت بهواحدهایی که نیازمند توسعه هستند، زمین واگذار میکنیم.
استاندار قم در ادامه تصریح کرد: سیاست کلی ما این است که مشکل واحدهایی که با مشکل روبهرو هستند را برطرف کنیم، تا از فرآیند تولید مانع زدایی شود.
وی یادآور شد: برای واحدهایی که موفق هستند، پیشنهادهایی برای طرح توسعه آنها مطرح، نهایتا آن واحدهایی که در زنجیره تولید نیازمند تکمیل فرآیند تولید هستند، شناسایی شده و مورد پشتیبانی قرار میگیرند.
سرمست همچنین بیان داشت: این مقدار زمین واگذار شده، شاید نیاز واحدهای صنعتی قم را بهمدت ۱۰ سال تامین کند، ضمن اینکه علاوه بر واحدهای مستقر در استان دنبال جذب سرمایه گذار از استانهای همجوار بهویژه تهران نیز هستیم.
وی اضافه کرد: بهدلیل قرار داشتن قم در شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران، این اقدام در راستای صنعتی شدن استان و همچنین پاسخگویی بهنیازهای صنعتی پایتخت یک اقدام اساسی بهشمار میآید
همزمان با نخستین روز از هفته دولت، واحد تولیدی پت و پری فرم با ظرفیت تولید ۳۰۰ تُن در ماه و حجم سرمایه گذاری ۴۵۰ میلیارد ریال و اشتغال ۴۰ تَن و همچنین واحد تولید انواع فیلمهای پلاستیکی با ظرفیت تولید سالیانه ۶۰ هزار تُن و سرمایه گذاری هزار میلیارد ریال و اشتغال ۱۵۰ تَن در شهرک صنعتی شکوهیه بهبهره برداری رسید.
حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۷۷ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۶۰ هزار تَن فرصت اشتغال ایجاد شدهاست.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارند.