فریدون محمدی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا،اظهارداشت: ضرغامی برای وزارت میراث فرهنگی با این وزارتخانه همخوانی دارد و سوابق کاری وی در عرصه فرهنگ درخشان است.
وی بیان داشت: وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم برای وزارت میراث فرهنگی یکی از افرادی است که بیشترین سابقه خدمت و مدیریت در حوزههای فرهنگی دارد و به این لحاظ از این انتخاب بسیار خوشحال و استقبال می کنیم.
محمدی خاطرنشان کرد: متولیان بخش دولتی و خصوصی مشاغل مرتبط با میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی نیزبرای این انتخاب خوشحال هستند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز گفت : انتخاب ضرغامی برای وزارت میراث فرهنگی منتاسب با حوزه کاری جدید وی است چرا که در گذشته ۲ مسوولیت مهم معاونت سینمایی وزارت فرهنگی و ارشاد اسلامی و ۱۰ سال ریاست صدا و سیما عهده دار بوده است.
وی بیان داشت: حضور چنین مسوولی در صدر وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی میتواند در معرفی بیشتر این مجموعه و ارتقای سطح کمی و کیفی فعالیتهای آن موثر واقع شود.
محمدی افزود: ارتباط خوب وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی با مجموعه رسانههای کشور و جهان نقطه عطفی برای معرفی داشته های فرهنگی، تاریخی، صنایع دستی و گردشگری کشور به شمار می رود.
مدیرکل میراث فرهنگی البرز گفت: پیشبینی میشود با توجه به ارتباطات قوی ضرغامی در بدنه دولت، جایگاه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ارتقا یابد و شاهد جهش همه جانبه دراین وزارتخانه باشیم.
وی تاکید کرد که معرفی این گزینه برای وزارت میراث فرهنگی نوید بخش آینده درخشان برای این مجموعه و رفع مشکلات اداری آن خواهد بود.
محمدی گفت: امروز کارکنان وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به لحاظ حقوقی و درآمدی در پائین ترین سطح نسبت به سایر وزارتخانه ها قرار دارند که انتظار میرود در دولت جدید این مشکل حقوقی کارکنان برطرف شود.
مدیرکل میراث فرهنگی البرز بیان داشت: اصلاح ساختار اداری و بودجهریزی از مهمترین نیازهای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است.
وی ادامه داد: بحث زیر ساختهای گردشگری از مهمترین مباحثی است که اگر چه کارهای زیادی در این بخش انجام شده اما تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.
محمدی گفت: انتظار میرود در راستای تقویت و تکمیل زیر ساخت های گردشگری از توان حاکمیتی و قدرت دیپلماسی دولت به خوبی استفاده شود که این امر با حضور ضرغامی تحقق پیدا میکند.
وی، جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی، برگزاری همایشها، جشنوارهها و اطلاع رسانی داخلی و بین المللی را گرهگشای بخش میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی کشور دانست و افزود: برای تکمیل زیر ساختهای گردشگری نیازمند ارتباطات گسترده حاکمیتی هستیم که این مهم با حضور وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی محقق خواهد شد.
به گزارش گروه فرهنگی ایرنا، سیدعزتالله ضرغامی از سوی رییسجمهوری به عنوان گزینه پیشنهادی برای وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به مجلس معرفی شده است؛ او هفته گذشته در چهار روز کاری در ۱۴ کمیسیون و ۵ فراکسیون مجلس شورای اسلامی حضور یافت و رویکردها و برنامههای خود را برای مدیریت این وزارتخانه تببین کرده است.
در صورت رای اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به ضرغامی، او سکاندار وزارتخانهای میشود که گردشگری به عنوان یکی از حوزه های آن در ۱۸ ماه گذشته و شیوع کرونا با خسارتی حدود ۳۰ هزار میلیارد تومانی مواجه است، بسیاری از فعالان این صنعت از مدیران دفاتر خدمات تا راهنمایان گردشگری یا خانهنشین شده یا تغییر شغل دادهاند؛ کارگاههای هنرهای سنتی و فروشگاههای صنایعدستی تعطیل و بسیاری از صاحبان مشاغل کاملا بیکار شدهاند.
همچنین بررسی صلاحیت و برنامههای وزیران پیشنهادی دولت سیزدهم با حضور آیتالله سید ابراهیم رییسی، رییس جمهوری از شنبه (۳۰ مرداد) در مجلس شورای اسلامی آغاز شده است.
رییسجمهوری در سخنانی در دفاع از معرفی ضرغامی به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: در جلساتی که با مهندس ضرغامی داشتم، نگاه او در خصوص مسئله گردشگری، معرفی فرهنگ اسلامی و ایرانی در گردشگری و از سوی دیگر اقتصاد گردشگری بوده که بسیار مهم است.
وی ضرغامی را چهرهای شناختهشده برای نمایندگان مجلس دانست و افزود: مسئله مهم در گردشگری، اقتصاد گردشگری است و کشورمان هم زمینههای زیادی برای توسعهیافتگی در حوزه اقتصاد گردشگری دارد؛ برای تحقق اقتصاد بدون نفت میتوان اقتصاد گردشگری را دنبال کنیم که با توانمندی مهندس ضرغامی، این کار دنبال خواهد شد و وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به جایگاه شایسته و بایسته خواهد رسید.