فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یکشنبه شب هفته گذشته ۳۱ مرداد ماه در نشست مجازی که به همت دفتر نمایندگی حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب در مشهد برگزار شد، گفت: دشمنشناسی رهبر معظم انقلاب باعث شد در بسیاری از طرحریزی های دشمن برای به چالش کشیدن کشور، گرفتار نشویم.
سردار امیرعلی حاجیزاده افزود: نیروهای مسلح ما اکنون دارای روحیه سلحشوری، شجاعت و ظلم ستیزی هستند و اینکه در مقایسه با ارتش دیگر کشورها قوی هستند نشان از تربیت آنها با اندیشه های انقلاب دارد و این در حالی است که اکنون برخی از کشورها همچون آمریکا در مقابل ما قرار دارند و ما هیچ احساس ضعف در مقابل آنها نداریم و آنها نیز اقرار دارند که گزینه نظامی در مقابل ایران منتفی است.
وی با اشاره به مشکلاتی همچون تحریم تسلیحاتی و اقتصادی و جلوگیری از حضور نیروهای نظامی ایران در نمایشگاههای تجهزات نظامی دنیا ادامه داد: امروز کشور ما در حوزه تسلیحات و سامانه های موشکی زمین به زمین، پهپاد، پدافند و رادار، بالاتر از منطقه و در تراز جهانی قرار دارد.
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه نیز روز سهشنبه دوم شهریور ماه در نشست تخصصی مبنا با عنوان "مساجد پایگاه تمدن سازی و بصیرت افزایی در اندیشه آیت الله خامنه ای" در مشهد گفت: سکولاریزه شدن مساجد که خواسته دشمنان و خطر جدی است، باعث می شود که مسجد از حالت پویایی خارج شده، نقشها و کارکردهای خود را از دست بدهد و فقط به محلی برای اقامه نماز تبدیل شود.
حجت الاسلام و المسلمین محمدجواد حاجی علی اکبری افزود: رهبر معظم انقلاب تاکید دارند که مسجد باید همواره باز و برقرار باشد و سه نوبت نماز در آن اقامه شود، در این زمینه مردم، نهادها و روحانیت و حوزه های علمیه نقش مهمی دارند و نباید اجازه دهند، مساجد سکولاریزه شوند.
وی ادامه داد: اگر مسجد از جوانان خالی شود به هیچ کدام از آن کارکردها و نقشهای اصلی خود دست نمی یابد و منزوی می شود، زمزمه متولیان و امنای مساجد باید جذب دلهای پاک جوانان باشد، برای جوانان باید مسجد، جایگاه خاص جذب معنوی و محلی برای حضور موثر آنان باشد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم پنجشنبه شب چهارم شهریور ماه در نخستین سفر خود پس از اخذ رای اعتماد از مجلس شورای اسلامی، برای زیارت بارگاه منور حضرت امام رضا (ع) وارد مشهد شد و در فرودگاه بینالمللی شهید هاشمی نژاد این شهر مورد استقبال استاندار خراسان رضوی و رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار گرفت.
دکتر بهرام عینالهی از بیمارستان امام رضا (ع) مشهد که ویژه بیماران کرونایی است، مرکز بستری موقت و تزریق رمدسیویر "بنت الهدی" و همچنین مرکز شبانه روزی منتخب کرونای "احمدی" در مشهد بازدید کرد.
وی در حاشیه زیارت بارگاه منور حضرت امام رضا (ع) طی گفتگو با خبرنگاران افزود: در حال حاضر کشور با بحران بسیار سنگینی در زمینه همه گیری ویروس کرونا مواجه شده که در تاریخ کم سابقه است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: برای مقابله با تمامی بحران ها همچون سیل و زمین لرزه راهکارهایی وجود دارد اما در بحران کرونا به دلیل غیر قابل مشاهده بودن ویروس، بهترین راهکار رعایت دستورالعمل های بهداشتی است.
وی گفت: مشارکت مردم در رعایت دستورالعمل های بهداشتی نقش موثری در کنترل چرخه انتقال ویروس کرونا دارد، باید به عنوان یک تکلیف شرعی ضمن مراقبت از خود از سلامت دیگران نیز محافظت نماییم.
دکتر عین الهی با قدردانی از تلاش ها و اقدامات بسیار موثر آستان قدس رضوی افزود: اقدامات آستان قدس رضوی در حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) در حوزه رعایت دستورالعمل های بهداشتی بطور کامل قابل مشاهده است اما نکته ای که بسیار مهم است همکاری بیشتر مردم در این زمینه است که میتوان با افزایش برنامه های آموزشی و تبلیغی برای زائران رضوی، نسبت به آن اقدام کرد.
وی با تاکید بر انجام واکسیناسیون بر اساس فراخوان های اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و مشارکت مردم در این زمینه ادامه داد: برای تمامی افراد پس از دریافت ۲ مرحله واکسن، کارت های واکسیناسیون صادر می شود بنابراین لازم است همگان بر اساس فراخوان نسبت به انجام واکسیناسیون اقدام نمایند.
وزیر بهداشت همچنین طی بازدید از اورژانس عدالتیان بیمارستان امام رضا (ع) مشهد، روند درمان و خدمات رسانی به بیماران مبتلا به کرونا در این شهر را مورد بررسی قرار داد و در این بازدید که با همراهی رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد با اطلاع از شرایط و تعداد بیماران بستری و سرپایی، از اقدامات انجام شده و تلاش های مدافعان سلامت در خراسان رضوی قدردانی کرد.
وی همچنین با اشاره به حضور زائران بارگاه منور رضوی از مناطق مختلف کشور و جهان در مشهد گفت: سرانه های بهداشتی و درمانی کلانشهر مشهد مورد توجه قرار خواهد گرفت.
دکتر عین الهی افزود: تقویت عدالت در سلامت و گسترش خدمات پیشگیری و بهداشتی از برنامه های دارای اولویت وزارت بهداشت محسوب می شود.
وی با بیان اینکه بهداشت و پیشگیری از بیماری یکی از مهمترین راهکارها در ارتقای سلامت جامعه به شمار میرود، ادامه داد: در این راستا، تقویت و تجهیز ساختارهای بهداشتی، گسترش و تقویت خانه های بهداشت، نظام شبکه و توجه به برنامه پزشک خانواده از جمله برنامه هایی است که پیگیری خواهد شد.
وزیر بهداشت تقویت نظام ارجاع و سلامت الکترونیک را از دیگر برنامه های وزارت بهداشت برشمرد و گفت: توجه و رسیدگی به مناطق کم برخوردار و محرومیت زدایی از مهمترین برنامه هایی است که در این وزارتخانه دنبال خواهد شد و امیدواریم با این برنامه ها بتوان از مشکلاتی که در حوزه درمان وجود دارد جلوگیری نمود.