معاون استاندار آذربایجانشرقی و فرماندار شهرستان ویژه مراغه شامگاه جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این کارگروه با هدف حل سریع مشکلات بیماران و مراجعان سرپایی با حضور جمعی از مسئولان ذیربط تشکیل، و تصمیمهایی نیز اتخاذ شد.
وی با دعوت از مردم شهرستان برای حفظ آرامش و همکاری بیشتر، بیان کرد: تعداد بیماران بستری و سرپایی در شهرستان بیش از سه برابر شده است و روزانه ۳۳۰ نفر برای تزریق «رمدیسیویر» به اورژانس بیمارستانهای سینا و امیرالمومنین (ع) مراجعه میکنند.
وی ادامه داد: از آنجایی که هر تزریق به همراه سرم حدود یک ساعت طول میکشد، از فردا، شنبه و با تصمیم این کارگروه ظرفیت تختهای تزریق بیمارستان سینا از ۱۰ تخت به ۱۷ تخت افزایش مییابد.
وی با اشاره به تکمیل ظرفیت تختهای بیمارستان امیرالمومنین (ع) طی روزهای گذشته، بیان کرد: علاوه بر ۲۵ تختی که در بیمارستان شهید بهشتی شهرستان برای پذیرش بیماران آماده شده بود، یک پزشک متخصص نیز جهت ویزیت به کادر درمان این بیمارستان اضافه میشود.
رئیس ستاد مقابله با کرونای شهرستان مراغه اضافه کرد: همچنین مرکز ۱۶ ساعته نیز روند نمونهگیری را بدون محدودیت از مراجعان واجد شرایط اخذ و جواب آن را در سریعترین زمان ممکن اعلام خواهد کرد.
به گفته «موسوی» داروهای مورد نیاز برای سه بیمارستان به حد کافی تهیه شده و در اختیار هر سه بیمارستان قرار گرفته است و در سایه افزایش ظرفیت مراکز واکسیناسیون، تزریق روزانه حدود ۲ هزار واکسن در دستور کار قرار میگیرد.
وی ادامه داد: با توجه به افزایش تعداد مراجعان، به همراهی و همکاری بیشتر مردم و همچنین رعایت حداکثری دستورالعملهای ستاد ملی مقابله با کرونا نیازمند هستیم.
«موسوی» این را هم مورد تاکید قرار داد که نقش فعالان رسانه و کاربران فضای مجازی در فرهنگسازی بسیار موثر است و ابراز امیدواری کرد که در سایه مشارکت همگانی، تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ روز به روز کمتر شود.
به گزارش ایرنا مراغه در وضعیت قرمز کرونا قرار دارد و هفته قبل بخش بیماران کرونایی بیمارستان امیرالمومنین (ع) این شهرستان به مرحله تکمیل ظرفیت رسیده بود.