سبزوار- ایرنا- استاندار خراسان رضوی گفت: نگرانی بابت امکانات، تجهیزات و تختهای بیمارستانی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار واقع در غرب خراسان رضوی و مجموعه استان وجود ندارد زیرا تمهیدات لازم به میزان حداکثری اتخاد شده است.

محمدصادق معتمدیان شامگاه جمعه در نشست ستاد مقابه با کرونا در سبزوار افزود: مشکل تجهیزات و تخت برای مقابله با کرونا، با توجه به زیرساختهای خوب حوزه درمان در این شهرستان و حمایتهای وزارت بهداشت و کمک نیکوکاران، وجود ندارد. 

وی ادامه داد: هدف از حضور در ستاد مقابله با کرونا در سبزوار اطلاع از آخرین وضعیت مدیریت بیماری در سطح شهرستانهای زیر پوشش منطقه و نیز قدردانی از زحمات و تلاش شبانه روزی پزشکان و کادر درمان بود که  طی ۱۸ ماه گذشته همچون گذشته با فداکاری، ایثار و گذشت منشا خدمات ارزنده ای بوده اند.

استاندار خراسان رضوی همچنین گفت: آمار ورودی بیماران کرونایی به بیمارستانهای این استان ظرف هفته‌های اخیر نسبت به پیشتر بیشتر شده  است.

وی افزود: اما یقین داریم میزان ورودی بیماران به بیمارستانهای استان با مجموعه اقدامات و تصمیمات انجام شده در بخش افزایش مراکز منتخب کرونایی و در صورت لزوم شبانه‌روزی کردن این مراکز و نیز مراکز سرپایی، کاهش می‌یابد.

معتمدیان ادامه داد: ورود واکسن کرونا نیز با توجه به رویکرد جدید ستاد ملی مقابله با کرونا ظرف هفته‌های آینده  به شکل قابل توجهی افزایش می‌یابد.

وی گفت: همچنین لازم است زیرساختهای کافی شامل مراکز تجمعی و پایگاههای واکسیناسیون در سطح خراسان رضوی فراهم شود که با تخصیص سهمیه‌های بیشتر روند تزریق واکسن کرونا شتاب بیشتری گیرد.

مرکز آموزشی، درمانی واسعی در شهر سبزوار به طور ویژه برای پذیرش بیماران مشکوک به ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در نظر گرفته شده است.

۳۷ مرکز بهداشتی درمانی، ۱۹۴ خانه بهداشت و ۶ بیمارستان زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به جمعیت نیم میلیون نفری شهرستان‌های سبزوار، جوین، داورزن، جغتای، خوشاب و ششتمد در غرب استان خراسان رضوی خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌کنند.

سبزوار در فاصله ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است. 

۲۷ شهرستان از مجموع ۳۳ شهرستان استان خراسان رضوی در وضعیت قرمز، پنج شهرستان در وضعیت نارنجی و یک شهرستان در شرایط زرد از نظر شیوع ویروس کرونا قرار دارند.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون چهار میلیون و ۸۶۹ هزار و ۴۱۴ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. بیماری کووید ۱۹ جان ۱۰۵ هزار و ۲۸۷ نفر را نیز تاکنون در کشورمان گرفته است. همچنین چهار میلیون ۸۴ هزار و ۹۹۱ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در ایران تاکنون بهبود یافته‌اند.  

وزارت بهداشت اعلام کرد هم‌اینک ۳۵۹ شهرستان کشور در وضعیت قرمز، ۵۹ شهرستان در شرایط نارنجی و ۳۰ شهرستان در وضعیت زرد شیوع ویروس کرونا قرار دارند.

همچنین تاکنون ۱۷ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۴۸۳ شهروند ایرانی دوز نخست واکسن کرونا وهفت میلیون و ۲۴۸ هزار و ۹۱۸ نفر دوز دوم آن را تزریق کرده و واکسینه شده‌اند. بر این اساس مجموع واکسنهای تزریق شده در ایران به ۲۵ میلیون و ۱۱۵ هزار و ۴۰۱ دوز رسیده است.

"پاندمی کرونا" در سطح جهان ۲۱۶ میلیون و ۲۱۲ هزار و ۸۵۴ نفر را بیمار کرده و جان چهار میلیون و ۴۹۸ هزار و ۹۷۴  نفر را گرفته است. ۱۹۳ میلیون و ۱۹۵ هزار و ۹۹۰ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا هم تاکنون در سطح جهان درمان شده‌اند.

آمریکا در این میان با ۳۹ میلیون ۵۴۰ هزار ۴۰۱ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ و همچنین ۶۵۳ هزار و ۴۰۵ قربانی ویروس کرونا، بیشترین آمار ابتلا و تلفات ناشی از پاندمی کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است. پس از آمریکا کشورهای هند، برزیل و روسیه بیشترین شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا را دارند.

ایران بر اساس آخرین آمارهای رسمی جایگاه یازدهم را در جدول بیشترین جمعیت مبتلایان به کرونا در میان کشورهای جهان دارد.