«احمد طهرانی» روز شنبه در نشست شورای اداری شهرستان خمین ،افزود: با وجود وضعیت دشوار ناشی از کمبود اعتبارات، تنگناهای اقتصادی و مشکلات ناشی از تحریمها، اقدامات اقتصادی و عمرانی مناسبی در زادگاه امام راحل انجام شده است.
وی بیان کرد: خدمت کردن به مردم از فلسفههای وجودی سیستم اداری و کارمندی در نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
فرماندار خمین اظهار داشت: موفقیتهای دولت باید با شیوههای گویا و رسا برای صاحبان انقلاب بیان شودو دلایل موفقیت یا علت کُندی در برخی برنامه و طرحها برای مردم تشریح شود.
طهرانی با اشاره اینکه خبرگزاریها و رسانههای خوبی در شهرستان فعالیت میکنند،گفت: مدیران از ظرفیت رسانهها و فضای مجازی در ایام هفته دولت برای ارایه عملکرد اقدامات دستگاه اجرایی خود به مردم بهره گیرند.
فرماندار خمین با اشاره به آغاز کار وزرای دولت سیزدهم، افزود: جابهجایی دولت نباید سبب کمکاری مدیران اجرایی در شهرستان شود و روسای ادارات موظف به ارایه خدمت به شهروندان تا آخرین روز مسئولیت هستند.
طهرانی ادامه داد: به دلیل کاهش اعتبارات، طرح های اولویتدار در دستور کار مدیران قرار گیرد و برای جذب و هزینه درست اعتبارات تلاش کنند.
فرماندار خمین اظهار داشت: در سه سال اخیر اقدامات خوبی بهمنظور توسعه زادگاه امام راحل انجام شده است و در این مدت به بهرهبرداری از طرحهای اثربخش که مورد مطالبه شهروندان است، تاکید شد.
وی گفت: ، آبیاری نوین و لایروبی قنوات در حوزه کشاورزی بهدلیل انتقال آب از سد کوچری مشکلات کمتری در حوزه آب برای شهرستان ایجاد کرد.
فرماندار خمین اضافه کرد: تامین نهادههای کشاورزی نیاز به برنامهریزی دارد و جهاد کشاورزی خمین تامین کود و بذر های اصلاح شده برای پاییز را دستور کار قرار دهد.
طهرانی افزود: رشتههای دانشگاهی در خمین افزایش یافته و علاقهمندان میتوانند تا مقطع دکترا در شهرستان تحصیل کنند.
وی با بیان اینکه کارهای انجام شده در حوزه صنعت خمین قابل مقایسه با سالهای گذشته نیست، گفت: تامین زیرساختهایی نظیر برق در شهرکها و ناحیه صنعتی شهرستان قبل از حضور سرمایه گذاران ضروری است.
نماینده عالی دولت در خمین با پوزش از شهروندان بهدلیل قطع برق بیان کرد: توزیع عادلانه و بدون تبعیض برق در شهرستان بر عهده فرمانداری است.
طهرانی با اشاره به اینکه نظارت بر بازار مورد تاکیدرئیس جمهور است، افزود،: در شرایط استقرار دولت جدید نباید در تامین کالاهای اساسی مشکلی ایجاد شود و طرح های مقابله با گرانفروشی به شکل مستمر در شهرستان اجرا شود.
وی گفت: تعامل بین دستگاههای اجرایی و مرغداریها موجب شد، خمین در بین شهرستانهای دیگر استان مرکزی مشکل جدی برای تامین مرغ مورد نیاز مردم نداشته باشد.
امام جمعه خمین نیز در این نشست گفت: مصرف بهینه انرژی آب، برق و گاز به ترویج فرهنگ عدم اسراف نیاز دارد.
حجت الاسلام «علی حسینیپور» با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت، ادامه داد: شهیدان رجایی و باهنر ادامه دهنده راه بنیانگذار انقلاب اسلامی بودند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین نیز واکسیناسیون را سیاستگذاری اصلی وزیربهداشت برای مهار ویروس کرونا بیان کرد و افزود: ۵۱ هزار دُز واکس کرونا در شهرستان تزریق شده است.
دکتر «مجتبی دیدهدار» ادامه داد: مرگ بر اثر کووید ۱۹ در بین کسانیکه در مقابل این بیماری ایمنسازی شدند به شدت کاهش پیدا کرده است.
وی گفت: مرگ و میر بیماران کووید ۱۹ در خمین ۱.۸ درصد است در حالی که آمار کشور ۲.۵ درصد است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین با اشاره به اینکه همواره از وضعیت قرمز خمین در رنگبندی کرونا انتقاد میشود، توضیح داد: آمارهای واقعی از شهرستان اعلام میشود تا مردم از شرایط موجود به درستی آگاهی داشته باشند.
دیده دار اظهار داشت: سه هزار و ۹۸۵ بیمار کووید ۱۹ تا کنون در خمین شناسایی شده و یکهزار ۳۷۰ نفر از این شمار بستری و ۲ هزار و ۶۱۵ بیمار سرپایی هستند.
وی بیان کرد: ۷۵ بیمار کووید ۱۹ در تنها بیمارستان خمین بستری هستند و ۱۱۰ بیمار بهصورت سرپایی در حال درمان هستند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: بیمارانی که براساس تشخیص پزشک مستقر در بیمارستان نیاز به بستری داشته باشند، در مرکز درمانی شهرستان بستری می شوند.
دیدهدار افزود: نوع جدید کرونا از اواخر مهر و اوایل آبان وارد کشور میشود و بهدلیل تک بیمارستانی بودن خمین ، پیشبینی یک نقاهتگاه در شهرستان ضروری است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین بیان کرد: عملکرد مدافعان سلامت این شهرستان برخلاف خستگی و فشار کار و تک بیمارستانی بودن، در پنج پیک ویروس کرونا قابل قبول و تقدیر است.
مدیر شرکت توزیع نیروی برق خمین نیز با عذرخواهی از مردم شهرستان به دلیل خاموشیها در تابستان امسال، گفت: تولید غیرمجاز رمز ارزها، افزایش برق صنایع، خشکسالی و گرمای زودهنگام از دلایل برهم خوردن توازن تولید و مصرف برق است.
«مهدی ابراهیم نژاد» افزود: بهمنظور مدیریت بهینه برق در ادارات ، پایش و نظارت بر مصرف برق در دستگاه های اجرایی شهرستان اجرا میشود.
خمین در جنوب استان مرکزی است و این شهرستان ۱۰۵ هزار نفر جمعیت دارد.