به گزارش ایرنا، غلامعلی دهشیری روز شنبه در نشست آسیب شناسی جشنواره عدلیه و رسانه و تجلیل از عوامل برگزاری آن با اشاره به ضرورت برنامهریزی برای برگزاری دومین دوره جشنواره افزود: پلهای ارتباطی دادگستری از طرق مختلف اعم از تلفن، پست الکترونیک و شبکههای مجازی پذیرای نظرات و پیشنهادات است.
وی به اهمیت نقدپذیری در فضای کنونی اشاره کرد و ادامه داد: نقدپذیری نشانه رشد و بالندگی است و دستگاه قضایی با برگزاری جشنواره عدلیه و رسانه عملکرد خویش را در مظان نقد افراد منصف و فرهیخته قرار داد تا همراه با نقد عالمانه، راهکار عملیاتی ارائه دهند.
این مسئول، وجه مثبت جشنواره را همکاری، تعامل و همراهی دادگستری و دستگاههای وابسته و همراهی شهرداری و ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی ذکر کرد و یادآور شد: وقتی نگاه فقط مردم و هدف فرهنگ سازی، توسعه قانونمداری و ارتقاء اطلاعات عمومی و حقوقی و حقوق شهروندی باشد، تولید محتوای ارزشمند برای تعالی روح و اندیشه شهروندان فراهم میشود.
دهشیری با اشاره به پیام اختصاصی ریاست قوه قضاییه به جشنواره که نشان از اهتمام جدی به امور رسانهای و استفاده از ظرفیت آنها در ارتقاء آگاهیهای عمومی و حقوقی است تصریح کرد: نگاه این مجموعه به مسئله رسانهها و مسائل کلان قوه قضاییه، نگاهی تخصصی، عمیق و دقیق است.
مراسم اختتامیه اولین جشنواره عدلیه و رسانه یزد با حضور معاون دادستان کل کشور و مسوولان استان همراه با تجلیل در سه بخش اصلی، ویژه و رسانه برگزار و از نفرات و رسانههای برتر در ۱۷ مردادماه امسال برگزار شد.