اقبال عباسی شامگاه شنبه در شورای برنامهریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: وظیفه توزیع آب آشامیدنی با شرکت آب و فاضلاب است که از اعتبارات استانی به این شرکت کمک میشود.
وی با اشاره به کمبود منابع آب آشامیدنی در چهارمحال و بختیاری و نبود آب آشامیدنی در شهر بن افزود: شرکت آب و فاضلاب در تامین آب نباید ضعیف عمل کند و برای روز عاشورا بهمنظور تامین آب آشامیدنی، تانکرهای سیار آب بسیج شد.
عباسی تصریح کرد: اگر تجمیع تانکرهای آبرسان سیار از مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری و جمعیت هلالاحمر انجام نمیشد، مردم این شهر آب آشامیدنی نداشتند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: اجرای طرحهای مشارکتی از هفت روش انجام میشود که اجرای انواع این طرحها در استان ضعیف است و در این راستا باید از توان بخش خصوصی بیشتر بهرهگیری شود.
عباسی اظهار داشت: مسوولان دستگاههای اجرایی میتوانند املاک مازاد بر نیاز خود را شناسایی و پس از سپری کردن مراحل قانونی نسبت به فروش و استفاده بهینه منابع ناشی از آن اقدام کنند.
بروز خشکسالی در برخی مناطق چهارمحال و بختیاری، سبب کمبود و قطعی آب در برخی روستاها و شهرهای استان از جمله فرخشهر، کیان، سورشجان و هفشجان در شهرستان شهرکرد شده و شهرستانهای بن، لردگان و خانمیرزا و بسیاری روستاهای این استان را با تنش آبی مواجه کرده است.
هماکنون ۴۰ روستای چهارمحال و بختیاری با تانکر آبرسانی میشود که تامین آب پایدار برای این روستاها در دستور کار شرکت اب و فاضلاب استان قرار دارد.
میانگین مصرف استاندارد آب بهازای هر نفر در شبانهروز ۱۳۰ لیتر است و بنا بر گزارش شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری، مشترکانی که ماهانه تا ۶ هزار لیتر آب مصرف کنند قبض آب برای آنها صادر نمیشود که هماینک ۱۶ درصد مشترکان استان از این امکان بهرهمند هستند.
شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری به ۴۰ شهر و ۶۱۲ روستا با جمعیت ۹۶۷ هزار و ۲۷۴ نفر خدماترسانی میکند.
چهارمحال و بختیاری افزونبر ۹۷۹ هزار جمعیت دارد.