به گزارش ایرنا، مسافرانی رفت و برگشت این مسیر از هفته گذشته برای تردد مشکل داشتند و به ناچار از قایق های صیادی و باری که خطرهای زیادی در بردارد، استفاده می کردند.
رئیس اداره بندر و دریانوردی شهرستان گناوه روز یکشنبه در گفت وگو با خبرگزاری اسلامی اظهارداشت: تردد مسافران مسیر گناوه - خارگ پس از اعمال نرخ جدید در این مسیر توسط شناور "مهبد" از سرگرفته شده است.
داود بهادری افزود: این شناور در یک روز دو نوبت مسافران را جابه جا میکند که براساس برنامه ریزی صورت گرفته حرکت از مبدا گناوه به جزیره خارگ در ساعت های هشت صبح و ۱۳:۳۰ ظهر و از خارگ به گناوه ۱۱ و ۱۶:۳۰ دقیقه تعیین شده است.
وی اضافه کرد: یک فروند لندینگ کرافت با نام "کیکاووس " نیز برای جابه جایی اقلام و مایحتاج مورد نیاز ساکنان جزیره خارگ از بندر گناوه از روز جاری فعال شده است و در روز ساعت ۱۲ به خارگ و ۲۱ از خارگ به گناوه تردد میکند.
بهادری افزود: برای تردد ایمن مسافران و جلوگیری از حادثه جبران ناپذیر نیاز به یک فروند شناور مسافری باکیفیت دیگر در مسیر دریایی گناوه به جزیره خارگ به ظرفیت ۱۵۰ مسافر ضروری است و این اداره از سرمایهگذاری بخش خصوصی در این زمینه استقبال میکند.
وی گفت: سازمان بنادر و دریانوردی برای انگیزه و تشویق بخش خصوصی برای خرید و یا ساخت شناور مسافری استاندارد و مناسب با بودجه خود که به وجوه اداره شده معروف است بین ۸۰ تا ۹۰ درصد وام بلندمدت در نظر گرفته است.
بندرگناوه در شمال استان بوشهر واقع است و به عنوان پسکرانه خارگ نقشی مهم در جابه جایی ساکنان و شاغلان در شرکتهای نفتی و پتروشیمی و مایحتاج موردنیاز به این جزیره دارد.
جزیره خارگ از توابع شهرستان بوشهر با ۲۰ هزار نفر جمعیت محل استقرار بزرگترین پایانه صادرات نفت ایران است و در فاصله ۵۷ کیلومتری شمال غرب بندر بوشهر واقع است.