تهران - ایرنا - معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه گام بلندی در تجاری سازی محصولات فناور، توانمند سازی و حل مسایل و چالش های کشور برداشته است.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از دانشگاه آزاد اسلامی، روح الله دهقانی فیروزآبادی در دومین جلسه کمیته اجرایی آیین‌نامه حمایت از فعالیت‌های فناورانه اعضاء هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه رشد فعالیت های فناورانه در دانشگاه آزاد اسلامی امیدوارکننده بوده است، افزود: این دانشگاه در راستای گفتمان حل مساله و ایجاد دانشگاه نسل سوم و چهارم، گام های بلندی برداشته است.

وی ادامه داد: تدوین و ابلاغ آیین نامه حمایت از فعالیت های فناورانه اعضای هیات علمی توانست بستر لازم را در اختیار اعضای هیات علمی قرار دهد تا براساس مشوق ها و حمایت های مندرج در آن در راستای رسالت فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی، نقش مؤثرتری داشته باشند.

معاون دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: برای تسهیل امور مربوط به فناوری و نوآوری، آیین نامه و دستورالعمل های لازم برای اعضای هیات علمی، دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه تعریف و ابلاغ شده و همچنین صندوق پژوهش و فناوری برای انواع حمایت ها و تسهیلات مستقر شده است.

دهقانی فیروزآبادی یادآور شد: با تکمیل و تثبیت بسترهای نرم افزاری و سخت افزاری در دانشگاه آزاد اسلامی، این دانشگاه در سال جاری گام بلندی در تجاری سازی محصولات فناور، توانمندسازی و حل مسائل و چالش های کشور برخواهد داشت.

در ادامه محسن قیصری مدیر آیین نامه ها و سیاست های اداره کل سیاست گذاری و نظارت راهبردی، با اشاره به ابلاغ آیین نامه در آبان سال ۱۳۹۹، گزارشی از فعالیت ها و اقدامات ارایه داد و اظهار داشت: هزار و ۵۱۲ درخواست جدید در سامانه ثبت شده و نشان می دهد که بخشنامه در واحدها مورد استقبال قرار گرفته و اعضای هیات علمی در فرآیند مرتبط با آن مشارکت کرده اند.

 همچنین سعید آزادیان دبیر شورای گسترش، آمایش، برنامه ریزی و کارآفرینی دانشگاه در این جلسه گفت: اعضای هیات علمی فناور می توانند به موتور پیشران برای واحدها تبدیل شده و باید رویکرد حمایتی از این اعضا وجود داشته باشد. همچنین نیاز به هیات علمی فناور در هدایت پایان نامه های فناورانه وجود دارد.

در ادامه، بررسی انطباق با شیوه نامه الف و ب، تعیین تکلیف درخواست های بلاتکلیف، ویرایش دستورالعمل برای سطح بندی ۱ و ۲ برای پوشش شرکت های فناور غیر دانش بنیان و گواهی تایید فعالیت های فناورانه اعضای هیات علمی مورد بحث و بررسی اعضای جلسه قرار گرفت.

در این نشست قباد بهزادی پور مدیرکل امور کارآفرینی و مراکز رشد، هادی ابوالفتحی مدیر امور هیات علمی دانشگاه، عبدالله محمدی مدیرکل آزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی، طاهر ارمغانی مدیر طراحی دوره های آموزش فناوری و کارآفرینی، محمدرضا شفاعتی، حمید ابوطالبی مدیر هیات ممیزه و ارتقا، حسین باقری مدیربرنامه ریزی اداره کل برنامه و بودجه دانشگاه،  لطف الله محمدی معاون پشتیبانی و بهره برداری مرکز فناروی اطلاعات و شبکه علمی، حضور داشتند.