محمد خزایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: پس از ثبت نام روستاییان، زمان حضور تیم پزشکی برای واکسیناسیون در روستا با هماهنگی بهورز به افراد اطلاع داده می شود.
وی اضافه کرد: تیم های سیار پزشکی در قالب «ده گردشی» پس از حضور در روستا، در خانه بهداشت یا مساجد مستقر شده و اقدام به تزریق واکسن به گروه های هدف می کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان بیان کرد: یک تیم «ده گردشی» پس از اتمام واکسیناسیون در یک روستا به روستای مجاور مراجعه می کنند یعنی در یک روز احتمال واکسینه شدن اهالی چند روستا علیه کرونا وجود دارد.
خزائی با بیان اینکه پیش از این، تزریق واکسن به متولدین سال ۱۳۵۵ ساکن در روستاها صورت می گرفت، گفت: نوع واکسن کرونا تزریقی در مناطق روستایی همانند شهری از سوی افراد تعیین می شود.
وی افزود: تمرکز به مراکز تجمیعی در شهرها، دسترسی اندک روستاییان به واکسیناسیون، قرار داشتن در فصل کشت و کار و بی میلی روستاییان به تزریق واکسن عوامل پایین بودن درصد واکسیناسیون علیه کرونا در روستاها است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: حدود ۲۴ درصد جامعه هدف در روستاها نسبت به تزریق واکسن اقدام کردند که این آمار در مناطق شهری استان همدان ۳۲ درصد است.
به گزارش ایرنا تاکنون ۵۵۰ هزار دوز واکسن کرونا در استان همدان تزریق شده است.