تهران- ایرنا- رییس اداره انتقال فناوری شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان گفت: شرکت‌های مستقر در این شهرک تاکنون ۳۷ میلیون دلار صادرات خدمات و محصولات دانش بنیان داشته‌اند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه و آموئزش ایرنا، مجید محمدی در سلسله نشست‌های یکشنبه های صادراتی آنلاین صندوق نوآوری و شکوفایی با موضوع نشست تجاری ایران-عمان افزود: ایجاد و تقویت شرکت‌های فناور و دانش بنیان برای رفع نیازهای جامعه و افزایش ثروت از طریق ارتقا فرهنگ نوآوری و کارآفرینی نقش پارک‌های علم و فناوری است.

وی بیان کرد: در این راستا شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان "ایجاد شرایط لازم و تامین خدمات و حمایت‌های مورد نیاز برای شکل گیری و رشد کسب و کارهای دانش بنیان"، "اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی و جلوگیری ازمهاجرت نخبگان"، "تولید ثروت از علم و تجاری سازی دستاوردهای علمی" و "مشارکت و ایفای نقش در توسعه منطقه‌ای و رسیدن به اقتصاد دانش بنیان" را به عنوان ماموریت‌های خود تعریف کرده است.

محمدی اظهار داشت: تعداد هسته‌های فناور مستقر در این شهرک ۹۷ واحد و تعداد شرکت‌های فناور نوپا ۲۰۳ شرکت است. علاوه بر آن ۲۸۲ شرکت فناور رشد یافته در این شهرک مستقر هستند که کل واحدهای مستقر در حال حاضر بالغ بر ۵۸۲ شرکت شده است.

وی میزان موفقیت ۵۸۲ هسته و شرکت فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را ۷۵ درصد بیان کرد و گفت: بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته میزان گردش مالی شرکت‌های مستقر بالغ بر ۳۶۵۲ میلیارد تومان است، میزان فروش محصولات و خدمات این شهرک ۱۷۵۸ میلیارد تومان و حجم قرار دادهای پژوهشی و فناوری ما ۸۱۷ میلیارد تومان برآورد شده است.

محمدی ادامه داد: تعداد محصولات تجاری سازی شده این شهرک ۱۶۲۰ محصول است و شرکت‌های مستقر در این شهرک تاکنون ۳۷ میلیون دلار صادرات خدمات و محصولات داشته‌اند.

رییس اداره انتقال فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه اجرای طرح‌های مشارکتی از سال ۹۷ در دستور کار قرار گرفت، یادآور شد: در سال گذشته ۱۱ پروژه مشترک با حجم ۹۱ میلیارد تومان اجرایی شده است. این تعداد در سال ۹۸ تعداد ۶ پروژه و در سال ۹۷ تعداد ۲ طرح بوده است.

تولید محصولات کرونایی در شهرک اصفهان

این مسوول با اشاره به نقش آفرینی این شرکت در زمینه تامین نیازهای کرونایی کشور، افزود: تولید روزانه ۵۲ هزار لیتر مواد ضد عفونی کننده، ۱۹ هزار ماسک نانو، ۱۵۰ هزار ماسک سه لایه و ۷۲ دستگاه و تجهیز از دستاوردهای شرکت‌های مستقر در این شهرک است.

وی گفت: علاوه بر آن ۱۰ شرکت در زمینه تولید مواد ضد عفونی کننده، چهار شرکت در زمینه تولید دستگاه‌های ضد عفونی کننده، یک شرکت در زمینه تولید دوربین غیر تماسی تب سنج، چهار شرکت در زمینه تولید ماسک نانویی بیمارستانی و ۶ شرکت در زمینه تولید تجهیزات بیمارستانی و تنفسی فعال هستند.

معرفی پتانسیل‌های صادراتی شرکت های دانش بنیان شهرک اصفهان

محمدی درباره وضعیت صادراتی محصولات این شهرک اظهار داشت: تجهیزات بهبود زخم، تخت‌های بیمارستانی، چراغ‌های جراحی، سیستم‌های تصویربرداری با اشعه ایکس، الکتروکاردیوگراف ۳ و ۶ کاناله و دستگاه فشار معکوس برای درمان زخم که از سوی شرکت‌های مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تولید شده است، از جمله پتانسیل‌های صادراتی به شمار می‌رود.

وی یادآور شد: ایمپلنت‌ها و پروتزهای پزشکی، مستربچ‌های افزودنی بر پایه PE و PP، سازگار کننده در کامپاندهای پلیمری، نانو افزودنی‌ها، چسب بین لایه‌ای، رنگ‌های خوراکی طبیعی، امولسیون‌های طعمی، امولسیفایر و پایدار کننده غذایی، سیروپ زعفران، طعم دهنده‌های غذایی با منشا طبیعی و روانکارهای صنعتی از دیگر پتانسیل‌های صادراتی این شهرک علمی و تحقیقاتی است.

سلسله نشست‌های یکشنبه های صادراتی آنلاین صندوق نوآوری و شکوفایی با موضوع نشست تجاری ایران-عمان امروز با حضور ۲۰ شرکت دانش بنیان به صورت آنلاین در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.