فرماندار گناباد در آیین افتتاح پایگاه تجمیعی واکسیناسیون این شهرستان گفت: ایجاد این قبیل مراکز در سرعت بخشی در تزریق واکسن کرونا و پوشش بیشتر مردم و کاهش ازدحام مراجعان بسیار موثر است.
حامد قربانی از مهمترین دغدغه های مردم را لزوم شغل محوری در واکسیناسیون کرونا ذکر کرد و افزود: بسیاری از مشاغل به دلیل نوع فعالیت و ارتباط مستمر با مردم و ارباب رجوع بیشتر در معرض خطر قرار دارند و باید با گسترش بیشتر محوریت مشاغل این دغدغه کاهش یابد.
وی با اشاره به برگزاری بیش از ۶۰ جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در گناباد ادامه داد: کاهش تبعات بیماری کووید ۱۹ جز با واکسیناسیون، اهتمام و مشارکت بیشتر مردم در رعایت پروتکلهای بهداشتی و مسایل پشگیرانه موثر نیست و همه باید در این زمینه احساس مسوولیت کنند و افرادی که موعد تزریق واکسن آنان فرا رسیده است باید با واکسیناسیون در کاهش تبعات این بیماری سهیم شوند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد هم در این مراسم گفت: با هدف سرعت بخشی در روند واکسیناسیون کرونا سالن بسیج این شهرستان برای ایجاد پایگاه تجمیعی واکسیناسیون تجهیز و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفت.
سرهنگ علیرضا محبی گفت: بیش از ۱۰۰ نفر از نیروهای بسیجی در رشته های مرتبط با بهداشت و درمان به صورت داوطلبانه برای تزریق واکسن و ثبت اسامی و انتظامات در پایگاه تجمیعی واکسیناسیون گناباد اعلام آمادگی کردند و آمادگی برای اختصاص دیگر فضاهای بسیج در شهرهای بیدخت و کاخک در صورت لزوم برای واکسیناسیون وجود دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در حاشیه این مراسم طی گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان این که روزانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر در این شهرستان علیه بیماری کووید ۱۹ واکسینه می شوندگفت: با آغاز به کار پایگاه تجمیعی واکسیناسیون ازدحام و حجم این مراجعان کاهش می یابد.
دکتر جواد صادقی نسب از ایجاد پایگاه واکسیناسیون کرونا به صورت خودرویی در گناباد طی روزهای آینده خبر داد و گفت: پیگیریهایی برای اختصاص زمین و مکان بدین منظور در دست اقدام است.
وی اضافه کرد: بیش از ۴۰ هزار دوز واکسن کرونا تاکنون در شهرستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد (گناباد و بجستان) تزریق شده است.
او اظهار داشت: در کنار واکسیناسیون کرونا به گروههای سنی هدف برخی دیگر از مشاغل هم که بیشتر در معرض خطر قرار دارند به تدریج واکسینه می شوند.
مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
هم اکنون ۲۷ شهرستان خراسان رضوی در وضعیت قرمز، پنج شهرستان در وضعیت نارنجی و یک شهرستان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.
طی ۲۴ ساعت گذشته ۵۸۱ بیمار کرونایی جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰۶ هزار و ۴۸۲ تن رسید.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا از وبدا، از دیروز(شنبه) تا امروز یکشنبه هفتم شهریور ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۱ هزار و ۵۱۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و سه هزار و ۶۱۴ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به چهار میلیون و ۹۲۶ هزار و ۹۶۴ نفر رسید و تا کنون چهار میلیون و ۱۴۶ هزار و ۷۴۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
هفت هزار و ۸۷۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۲۸ میلیون و ۶۶۸ هزار و ۱۵۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است و ۱۸ میلیون و ۲۶۱ هزار و ۲۴۵ نفر دُز اول واکسن کرونا و هفت میلیون و ۹۱۴ هزار و ۸۸۱ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۲۶ میلیون و ۱۷۶ هزار و ۱۲۶ دُز رسیده است.
براساس آخرین آمار رسمی تاکنون چهار میلیون و ۸۹۵ هزار و ۴۴۸ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۶۱۴ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۰۵ هزار و ۹۰۱ تن رسیده است.