بندرعباس- ایرنا- مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان گفت: ۶۸۵ کارگاه‌ آموزشی برخط تخصصی و فعالیت عمومی در پنج ماهه نخست سال جاری از سوی کانون این استان برگزار شد.

پروین پشتکوهی روز دوشنبه به رسانه ها اعلام کرد: این کارگاه‌های فرهنگی، هنری، ادبی در سطح ملی و استانی برنامه‌ریزی شده و شرکت کنندگانی از ۱۶ استان در دوره‌های برخط تخصصی هرمزگان شرکت کرده‌اند.
وی افزود: دوره‌های برگزار شده در فصل بهار و تابستان، شامل گروه‌های سنی «نوباوه» ۴ سال به بالا، «نوخوان» هفت سال به بالا، «نونهال» ۹ سال به بالا، «نونگاه» ۱۲ سال به بالا و «نوجوان» ۱۵ سال به بالا است.
مدیرکل کانون پرورش فکری هرمزگان در رابطه با کارگاه‌های تخصصی برگزار شده نیز گفت: این کارگاه‌ها به صورت برخط (آنلاین) از سوی مدرسان صاحب‌نام هر رشته از استان و مدرسان باتجربه از استان‌های دیگر برگزار شد.
 پشتکوهی ادامه داد: در فصول بهار و تابستان به ترتیب ۵۹ کارگاه و ۸۵ کارگاه برخط تخصصی شامل رشته‌های نقاشی، طراحی، خط تحریری، خط‌تحریری شکسته، سفالگری، زبر لعابی، نمددوزی، سوزن دوزی، عروسک‌سازی، مهره‌ و مرواریددوزی، جعبه‌سازی، اوریگامی، هنرهای بومی و سنتی کاشی‌دست‌ساز، نمایش خلاق، فیلم‌سازی، انیمیشن، شعر و قصه برگزار شد.
وی، آموزش قرآن(قصص قرآنی)، بازی و سرگرمی، سواد اقتصادی، شاهنامه‌خوانی، حافظ‌خوانی، محیط زیست، نجوم، عکاسی موبایلی، فن بیان و زبان بدن، تصویرخوانی، بازی‌های خلاقانه، نوشتن خلاق مقدماتی و پیشرفته، فلسفه برای کودکان، داستان‌نویسی مقدماتی و پیشرفته، شعرسرای، مهارت معنویت، مهارت خودباوری، مهارت روابط مثبت، شادی و نشاط، هوش هیجانی را بخش دیگری از این کارگاه ها عنوان کرد.
این مسوول افزود: همچنین ۱۰ کارگاه حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ویژه کودکان کار و آسیب دیده اجتماعی در طول پنج‌ماهه نخست سال برگزار شد.
پشتکوهی همچنین با اشاره به فعالیت‌های کانون زبان ایران در بستر فضای مجازی گفت: در این مدت نیز پنج هزار نفر زبان آموز در کلاس‌های مجازی کانون زبان شرکت کردند.
وی در خصوص مهرواره‌ها کانون نیز بیان کرد:  مهرواره منطقه‌ای طنز با شرکت  ۱۶۲ نفر از استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان، یزد، خراسان جنوبی و هرمزگان برگزار و در حاشیه این مهرواره نیز چهار نشست آموزشی با حضور ۲۸۰ نفر شرکت کننده برگزار شد.
به گفته مدیرکل کانون پرورش فکری هرمزگان، برگزاری نشست شاهنامه درفش زبان فارسی، نشست روز ملی ادبیات کودک و نوجوان، نشست شب شعر عاشورایی، سلسله نشست‌های تسبیح عشق به مناسبت‌های مختلف، مجموعه نشست‌های علمی با عنوان «زمین نقطه آبی»، نشست گردهمایی فصلی مربیان فرهنگی و ادبی از دیگر فعالیت‌های صورت گرفته از ابتدای سال جاری است.
پشتکوهی گفت: در بخش فعالیت های هنری نیز مهرواره‌های پویانمایی و فیلم‌سازی خلیج فارس، مهرواره منطقه‌ای عکس «خلیج فارس، قلب آبی ایران» با شرکت ۳۴۰ اثر از استان‌های ساحل‌نشین خوزستان، بوشهر و فارس با معرفی ۱۶ نفر برگزیده و مهرواره ماسک‌سازی« بهار، پشت پنجره لبخندت» برگزار شد.
وی با بیان اینکه در این مدت در بخش انجمن‌های تخصصی ۲۵ نشست با حضور  یکهزار و ۱۰۳ نوجوان و مربی برگزار شد، افزود: در راستای ترویج فرهنگ قصه‌گویی، با برگزاری مرحله استانی جشنواره بین المللی قصه‌گویی با حضور ۳۴۶ نفر شرکت کننده، کانون هرمزگان توانست با معرفی ۱۲ نفر برگزیده به بخش منطقه‌ای راه یابد.