دکتر زهرا نهبندانی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: نبود واکسنهای مزبور به علت عدم توزیع سهمیه اختصاص داده شده از سوی وزارت بهداشت رخ داده است با این حال این وزارتخانه قول داده تا پایان همین هفته یا دُز دوم واکسنهای آسترازنکا و اسپوتنیک را تامین کند یا دستورالعملی مبنی بر استفاده از واکسن جایگزین تدوین و ابلاغ نماید.
وی با بیان این که وضعیت واکسیناسیون در خراسان رضوی از میانگین کشوری بهتر است افزود: هماکنون روزانه بیش از ۳۰ هزار نفر در استان خراسان رضوی در مقابل کرونا واکسینه میشوند و سه میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در استان باید واکسینه شوند.
وی ادامه داد: در حال حاضر موجودی واکسن برکت و سینوفارم کافی است و سایر واکسنها با کمبود مواجه است.
رییس گروه مبارزه و پیشگیری از بیماریهای واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از وزرات بهداشت درخواست کردهایم برای مشهد و خراسان رضوی همانند استانهای دیگر که برای جمعیت بالای ۱۸ سال آنها مجوز واکسیناسیون داده شده است سهمیه تعیین کنند.
در حال حاضر حدود ۳۰ درصد از جمعیت بالای ۱۸ سال خراسان رضوی در برابر کرونا واکسینه شدهاند.
۸۰ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند. دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام نیز بقیه جمعیت این استان را زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دارند.