به گزارش ایرنا، نیویورک تایمز نوشت: این آمار بر اساس متوسط تعداد بیماران بستری شده در هفت روز گذشته محاسبه شده که بیشتر از هر گونه افزایش تعداد بستری ها تا قبل از دریافت واکسیناسیون آمریکایی ها بوده است.
این گزارش افزود: افزایش تعداد بیماران همزمان با افزایش مرگ و میر ناشی از بیماری فشارها بر ظرفیت بیمارستان و کادر درمانی را افزایش داده است. مرگ و میر ناشی از کرونا در آمریکا برای اولین بار از ماه مارس به بیش از ۱۰۰۰ نفر در روز رسیده است.
در دو ماه گذشته، تعداد بستری ها در بیمارستان های آمریکا در سراسر این کشور تقریبا ۵۰۰ درصد افزایش داشته است که به ویژه در ایالت های جنوبی ان افزایش مشهود بوده است. این ایالت ها با پر بودن تخت های بخش ای سی یو ها مواجه هستند. کاهش نرخ واکسیناسیون و مخالفت سیاسی گسترده با اقدامات مربوط به بهداشت عمومی مانند لزوم استفاده از ماسک به این بحران دامن زده است.
با افزایش بیماران و پر شدن ظرفیت بیمارستان ها و کمبود پرستار درمان بیماران دشوارتر شده و زمان انتظار برای استفاده از خدمات تخت های اورژانسی در بیمارستان ها را طولانی تر کرده است.
اوایل ماه جاری میلادی از هر پنج بخش ای سی یو در آمریکا یک مورد با پر شدن بیش از ۹۵ درصد از ظرفیت خود مواجه بوده است. ایالت آلاباما یکی از اولین ایالت هایی بود که با این کمبود مواجه شد و شدت بحران در بخش های جنوبی این ایالت بیشتر است.
به گفته سه تن از مقامات اتحادیه اروپا با افزایش شمار بستری ها در بیمارستان های آمریکا قصد دارد به کشورهای عضو این اتحادیه توصیه کند که بار دیگر ممنوعیت سفر مسافران از آمریکا را اعمال کنند.
بیشتر کشورهای اروپایی از ماه ژوئن مرزهای خود را به روی آمریکایی ها باز کردند و امیدوار بودندبازگشت گردشگران اروپایی رونق را به این صنعت در اروپا بازگرداند.
رویترز نخست خبر تصمیم جدید اتحادیه اروپا برای اعمال ممنوعیت سفر اتباع آمریکایی را منتشر کرد و مقامات اروپایی تشریح کننده این طرح اجازه نداشتند درباره این موضوع تا قبل از اعلام آن در روز دوشنبه صحبت کنند و به همین دلیل از افشای نام خود خودداری کرده اند.
بر اساس تازه ترین آمار از زمان شیوع بیماری کووید-۱۹ در آمریکا تاکنون بیش از ۳۹ میلیون و ۶۶۵ نفر به این بیماری مبتلا شده اند و این بیماری به مرگ ۶۵۴ هزار و ۶۸۹ نفر در این کشور منجر شده است.