به گزارش ایرنا، علیرضا دبیر در نشست خبری امروز (دوشنبه) فدراسیون کشتی، درباره اینکه برخی پیشکسوتان به خانه کشتی لقب «پادگان» دادهاند، گفت: کار بدی کردیم که اینجا را بازسازی کردیم؟ کمپ تیمهای ملی و خانه کشتی از هم جدا شده است. خانه کشتی را از والیبال، بسکتبال و وزنهبرداری جدا کردیم. الان نزدیک به ۲۰ هزار متر فضا مانند یک پارک برای خانه کشتی مهیا شده است. رستوران هم ساخته خواهد شد. در گذشته فضایی نبود که ورزشکاران بیایند بیرون. هفته بعد کمپ تیمهای ملی افتتاح خواهد شد که با نام حاج قاسم سلیمانی نامگذاری شده است. این کمپ با حضور چهار دارنده مدال طلای المپیک افتتاح خواهد شد.
وی افزود: اگر یکی از کشتیگیران کرونا بگیرد نمیگویید که چرا کرونا گرفته؟ شرایط کرونایی است. آیا در اردوی سایر رشتهها ورود و خروج بدون ضابطه است؟
رییس فدراسیون کشتی گفت: از ۲ سال پیش خیلی گفتم که در بودجه کمک کنید. اگر قرار است اتفاقی در المپیک پاریس رخ دهد الان وقت کمک است. الان جوانان را به مسابقات مختلف بلاروس و صربستان اعزام میکنیم. ایراد ورزش ما این است که سیاسیون میآیند که البته آدمهای بدی نیستند اما در سال منتهی به المپیک به ورزش رسیدگی میکنند در حالی که از چهار سال قبل باید برنامهریزی کرد.
وی ادامه داد: الاان از وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک کمک میخواهیم. ۲ یا ۳ ماه مانده به المپیک برای ما فایده ندارد. دغدغه من این است که جایگاه کشتی را بالا بیاوریم. بودجهای که به کشتی تعلق میگیرد ناچیز است. تیم جوانان که به پیکارهای جهانی روسیه رفت پنج میلیارد تومان هزینه داشت.
دبیر گفت: کشتی درآمدزا نیست اما در المپیک کار در میآورد. مسوولان در سالن کشتی در سینه خود را سپر میکنند. ظرفیت کشتی آزاد و فرنگی خیلی بالاست. برای المپیک پاریس وقت زیادی داریم. ۲ سال برای کسب سهمیه فرصت است. کرونا اجازه نمیدهد برخی برنامهها را اجرا کنیم. قصد داریم برای نونهالان مسابقه بگذاریم اما کرونا نمیگذارد.
وی خاطرنشان کرد: برای المپیک برای همه وزنها انتخابی گذاشتیم. به انتخابی تیم ملی که به صورت یک روزه برگزار میشود اعتقاد ندارم. کشتی گیر را باید ۶ ماه زیر نظر داشت. این چرخهای است که کشتیگیر هم در خارج از کشور و هم داخل مسابقه میدهد و هم در اردو حضور داشته باشد. کشتیگیران زیادی را سراغ دارم در زمان خودم که خرداد مسابقه انتخابی بود در آنجا عمکرد خوبی نداشت. جام تختی، قهرمانی کشوری و تورنمنتهای بینالمللی جزئی از چرخه انتخابی تیم ملی است.
رییس فدراسیون کشتی گفت: کشتی درآمدزا نیست اما دولت بداند که این هزینه نیست بلکه سرمایهگذاری است چرا که پرچم کشورمان بالا میرود.
وی اظهار داشت: میگفتند که محمد بنا مشورتپذیر نیست در حالی که من شاهد مشورتهای بنا و حمید سوریان بودم که بحث فنی میکردند. این حرف درستی نیست که در مورد بنا میگویند. پژمان درستکار هم که روحیات خاص خودش را دارد آرام و وقتگذار است. آدمی که برای کارش وقت میگذارد موفق است و خدا جواب میدهد.
دبیر گفت: از کمیته ملی المپیک نزدیک به ۲ میلیارد تومان طلب داریم. از ۱۶۶ میلیارد تومان هزینه، بودجه فدراسیون کشتی ۶ میلیارد تومان است. وزارت ورزش و جوانان هم نزدیک به ۴۰ درصد بودجه ما را داده و منتظر جلسه با حمید سجادی وزیر جدید هستیم. فکر نمیکنم هیچ فدراسیونی بابت شرکت در مسابقات پول بدهد. برای ثبت نام در مسابقات باید پول پرداخت کنیم. واقعا با ۱۴۰ یا ۱۵۰ میلیارد تومان شاید کشتی بچرخد و این فقط برای اردوها است و اما برای فدراسیونها تاکنون توانستیم ۶۵۰ میلیون تومان در مجموع بدهیم.
وی خاطرنشان کرد: استان فارس و مازندران که در المپیک طلا میگیرند باید ۱۰۰ یا ۲۰۰ میلیون تومان بودجه دریافت کنند. عدالت این نیست که همه به مساوی بودجه بگیرند در حالی که هر کسی براساس آورده و توانایی باید بودجه بگیرد. این موضوع را از وزات ورزش پیگیری میکنیم. سجادی خودش ورزشی است و درک بالایی از ورزش دارد.