تهران- ایرنا- رییس پژوهشکده صنایع غذایی پژوهشگاه استاندارد گفت: آزمایشگاه نانو ایمنی (Nano Safty) به منظور ارایه استاندارد به محصولات نانویی راه اندازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، فرناز دستمالچی روز دوشنبه در بیست و هشتمین رویداد آنلاین دوشنبه های استارتاپی با موضوع صنایع غذایی به زنجیره تولید از تحقیق تا عرضه محصولات اشاره کرد و افزود: استاندارد تکمیل کننده این زنجیره است و موجب تبدیل علم به صنعت و ثروت می شود.

وی خاطرنشان کرد: ماموریت اصلی استاندارد سازی ارتقا کیفیت محصولات و کالاهای تولیدی و کمک به بهبود روش‌های تولیداست، بر این اساس اخذ استاندارد بین المللی و اجرایی کردن آن در کشور ممکن نیست و باید این استانداردهای بومی سازی شود و زمانی که محصولات تولید داخل دارای استانداردهای لازم باشند راحت‌تر می‌توان در بازارهای بین المللی عرضه شوند.

رییس پژوهشکده صنایع غذایی پژوهشگاه استاندارد ادامه داد: بر این اساس به شرکت‌ها و تولید کنندگان توصیه می‌شود که در اجرای هر پروژه فناورانه‌ چند پروژه استاندارد سازی نیز تعریف شود تا زمانی که کالا به مرحله تولید می‌رسد، استانداردهای آن نیز در اختیار باشد.

دستمالچی یادآور شد: از آنجایی که دراین بخش با کالاهای متنوعی روبر هستیم از این رو در این پژوهشگاه، پژوهشکده‌هایی در حوزه‌هایی چون صنایع غذایی، شیمی و پتروشیمی، فناوری و مهندسی، ارزیابی کیفیت و سامانه‌های مدیریت راه اندازی شده است.

وی با بیان اینکه پژوهشکده صنایع غذایی این پژوهشگاه با ۳ گروه پژوهشی و ۲۰ عضو هیات علمی، دارای ۳۹ آزمایشگاه مرجع است، اظهار داشت: گروه‌های پژوهشی این پژوهشکده در زمینه‌هایی چون غلات و حبوبات و فرآورده‌های آن، روغن‌ها و چربی‌های خوراکی، شیر و فرآورده‌های لبنی، خوراک دام و فرآورده‌های خام وارداتی، فرآورده‌های گوشتی، فرآورده‌های قنادی، میوه و شیرینی و سبزی‌های خام و فرآوری شده فعال هستند.  

رییس پژوهشکده صنایع غذایی پژوهشگاه استاندارد، خدمات این پژوهشگاه را شامل "آزمون"، "پژوهش"، "تدوین"، "آموزش" و "مشاوره" عنوان کرد.

بیست و هشتمین رویداد آنلاین دوشنبه های استارتاپی با موضوع صنایع غذایی امروز در صندوق نوآوری و شکوفایی با حضور فعالان این حوزه به صورت آنلاین برگزار شد.