تهران- ایرنا- توقیف کشتی های حامل سوخت از سوی ائتلاف متجاوز سعودی، باعث توقف خدمات رسانی در۱۰۰ مرکز پزشکی در صنعا پایتخت یمن شده است.

به گزارش شبکه خبری المسیره، بخش بهداشت شهرداری صنعا روز دوشنبه اعلام کرد که ادامه توقیف کشتی های حامل فرآوردهای نفتی باعث قطع جریان برق، توقف خدمات رسانی به ۱۰۰ مرکز بهداشتی و نیز کاهش سطح ارایه خدمات درمانی به بیماران شده است.

کارکنان بخش بهداشت شهرداری پایتخت امروز با برگزاری یک تجمع اعتراض آمیز که با همکاری شرکت نفت یمن مقابل دفتر سازمان ملل در صنعا برگزار شد، ادامه دزدی دریایی و توقف کشتی های حامل سوخت را محکوم کردند.

مهندس عمار الاضرعی مدیر اجرایی شرکت نفت یمن در بیانیه ای اعلام کرد که قطع فرآورده های نفتی به توقف خدمات پزشکی و درمانی در مراکز پزشکی خواهد شد.

وی افزود: این گونه اقدامات مغایر قوانین و مقررات بین المللی و انسانی است و پیامدهای منفی بر بخش های مختلف می گذارد.

بیانیه یادآورشد که بخش مراقبت های ویژه و نوزادان بیشترین آسیب را از ناحیه قطع جریان برق متحمل شده و این موضوع میزان ذخیره و نگهداری دارو و واکسن را تحت تاثیر قرار داده است.

شرکت کنندگان در این تجمع سازمان ملل را مسئوول فاجعه انسانی در بخش بهداشت به دلیل قطع فرآورده های نفتی دانستند.

در بیانیه شرکت نفت یمن آمده است که نیروهای ائتلاف آمریکایی-سعودی همچنان چهار فروند نفتکش از جمله دو فروند کشتی حامل گاز را توقیف کرده اند.

بیانیه مزبور خاطرنشان کرده است که دو فروند کشتی توقیف شده  نیز حامل حدود ۵۹ هزار و ۷۰۷ تن بنزین و گازوئیل است.