تهران- ایرنا- رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در مورد مطلب منتشرشده در فضای مجازی مبنی بر تزریق واکسن سینوفارم توسط مدیران و کارکنان شرکت برکت در فضای مجازی، موضع گیری و در صفحه توییتر خود اعلام کرد که این موضوع "دروغ جدید در باره واکسن برکت" است.

به گزارش گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، اخیرا فردی در فضای مجازی نوشت که به مدیران و کارکنان شرکت برکت واکسن سینوفارم زدند.

این موضوع علاوه بر اینکه از سوی حجت نیکی ملکی رئیس مرکز اطلاع رسانی ستاد اجرایی فرمان امام تکذیب شد، یکی از کارکنان شرکت برکت نیز در پاسخ به این مطلب در فضای مجازی اعلام کرد که "بنده تو خط تولید واکسن برکت دارم کار می کنم و با تمامی همکارانم دو دز واکسن برکت را زدیم"

نیکی ملکی همچنین به روند تولید واکسن کرونا اشاره و در صفحه شخصی خود اعلام کرد که تعداد تولید واکسن کووایران برکت تا روز گذشته (هشتم شهریور) به حدود هشت میلیون دز رسیده است.

وی اعلام کرد که تعداد واکسن تحویلی به وزارت بهداشت تا این مدت هم حدود چهار میلیون و ۲۰۰ هزار دز است.

به گزارش ایرنا، مطالعات بالینی مرحله سوم واکسن ایرانی کرونا به نام "کوو ایران برکت" پنجم اردیبهشت در هتل ارم تهران آغاز و طی آن این واکسن به سه داوطلب، دکتر مینو محرز عضو ستاد ملی مقابله با کرونا و متخصص بیماری های عفونی، حسینعلی شهریاری نماینده مردم سیستان و بلوچستان و رییس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی و محمدعلی امیرزرگر ایمونولوژیست و استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تهران تزریق شد.

فاز سوم مطالعه بالینی روی جمعیت ۲۰ هزار نفری در ۶ شهر انجام شد. از مجموعه داوطلبان مرحله سوم تست بالینی ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر در شهرهای تهران و کرج و مابقی از چهار شهر بوشهر، اصفهان، مشهد و شیراز هستند.