زینب حاجی زاده روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این موکب در راستای عمل به وظایف اسلامی و کمک مومنانه ، در تدارک تهیه مرحله دوم توزیع بسته های معیشتی برای خانوارهای نیازمند و آسیب دیده از کرونا است.
وی اجرای برنامه های فرهنگی ویژه عید غدیر و همراهی باکادر درمان با هدف کمک به مهار ویروس کرونا را از دیگر برنامههای امسال موکب اربعین حضرت رقیه(ع) رامهرمز بیان کرد.
موکب های اربعین در جریان همه گیری کرونا ، علاوه بر توزیع غذا بین نیازمندان ، هزاران بسته معیشتی در راستای کمک مومنانه به خانوارهای آسیب دیده از کرونا اهدا کردند.
برنامه ساخت موکب اربعین حضرت رقیه(ع) در مرز چذابه
مدیر موکب اربعین حضرت رقیه(ع) از برنامه ساخت محلی دائمی برای این موکب در مرز چذابه با کمک خیران و دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت(ع) خبر داد.
حاجی زاده با بیان اینکه به همت خیران شهرستان رامهرمز ، موکب اربعین حضرت رقیه(ع) ساخته خواهد شد از خیران خواست برای تسریع در ساخت این موکب ، کمک های نقدی و غیرنقدی (مصالح ساختمانی) اهدا کنند.
به گزارش ایرنا در استان خوزستان حدود یک هزار و ۵۰۰ موکب اربعین برای پاسداشت اربعین شهادت سید و سرور شهیدان حضرت سیدالشهدا(ع) از اربعین سال ۱۳۹۲ تاکنون با استفاده از هدایا و نذر مردمی در مرزهای چذابه و شلمچه راه اندازی شدند . این موکب ها تا پیش از همه گیری ویروس کرونا میزبان زائران اباعبدالله الحسین(ع) بودند.
موکبهای اربعین در جریان همهگیری ویروس کرونا ، همراه با کادر درمانی و پزشکی نقش مهمی در کنترل این ویروس مرگبار، توسعه آموزش عمومی برای غلبه بر این بیماری و عملیات ضدعفونی معابر عمومی ایفا کردند.
این تشکیلات کاملا " مردمی و مذهبی هم اکنون به عنوان کمک رسان اصلی به هموطنان آسیب دیده از زلزله و سیل و مهار آتش سوزی منابع طبیعی انجام وظیفه می کنند.
موکبهای اربعین هم اکنون خود را برای میزبانی احتمالی از زائران اربعین حسینی در مرزهای چذابه و شلمچه در صورت بهبود شرایط کرونا و موافقت دولت عراق و ستاد ملی کرونا آماده می کنند.
پنجم مهرماه مصادف با بیستم ماه صفر روز اربعین حسینی است.