به گزارش روز سه شنبه ایرنا از مرکز خبر حوزه،حجةالاسلام فرخ فال گفت: در آستانه شروع سال تحصیلی جدید هستیم و تعدادی از مستعدین و جوانان با ثبت نام در حال جذب حوزه هستند. این هدفی را که این جوانان برای تحصیل در حوزه در پیش گرفته اند، همان هدف انبیاء، اهل بیت(ع) و در ادامه بزرگان و علمای سلف برای هدایت مردم بوده است.
وی تصریح کرد: انبیاء و حضرات معصومین(ع) علم شان لدنی است اما جوانان ما که در راستای دین و حوزه تلاش می کنند، علم شان اکتسابی است و با اهتمام در حوزه باید برای فراگیری علوم پایه مانند ادبیات، منطق، صرف و نحو، علم اصول و علم کلام و فقه و ... بکار گیرند.
فرخ فال باتوصیه به جوانان برای ورود به حوزه افزود: جوانانی که در حال ورود و ادامه تحصیل به حوزه هستند و یا جوانانی که قبلا وارد حوزه علمیه شدند، باید از هر لحاظ خود را آماده فراگیری دروس حوزوی کنند و خوب درس بخوانند.
وی ادامه داد: دروس حوزه به خصوص علوم پایه مانند ادبیات و منطق نیازمند تلاش جدی و مستمر است. این جوانان باید به چند نکته اساسی و مهم مانند: سلامت جسم و روان، سلامت روح، که برای آنها سرنوشت ساز بوده و در رشد علمی آنها تاثیر بگذارد توجه کنند.
رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به تاثیر آیات و روایات بر مخاطبین از زبان طلاب بیان کرد: کلام طلبه بعد از فراگیری علوم زمانی اثرگذار است که خود او به دین و آنچه از روایات و آیات می گوید، قال صادق و قال باقر علیهم الاسلام می گوید، عمل کند.
وی با اشاره به مشکلات معیشتی طلاب گفت: این سنت سلف حوزه بوده که همیشه طلاب به لحاظ اقتصادی، از اقشار ضعیف جامعه پایین تر بوده اما با سرمایه قناعت، زندگی را طوری اداره می کردند که بتوانند تحصیل علم کنند.
فرخ فال در پایان با اشاره به زندگی زیرخط فقر طلاب تصریح کرد: طلاب زیرخط فقر زندگی می کنند و شهریه بسیار پایین دارند اما این هم با سرمایه قناعت است. طلاب با سرمایه قناعت باید تحصیل را با این نوع زندگی تنظیم کنند و خدا هم به زندگی شان برکت خواهد داد. بنابراین این مزیت حوزه و طلبه است که با اقشار ضعیف جامعه هم نوا و هم صدا باشد و با زندگی مختصری بتواند انجام وظیفه کند.