اقبال عباسی شامگاه سهشنبه در شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری به آخرین مصوبات ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا در رابطه با بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید اشاره و تاکید کرد: براساس آخرین مصوبه این ستاد در مهرماه امسال، مدارس به صورت غیرحضوری و سپس در آبانماه به صورت حضوری بازگشایی خواهد شد که البته امکان تغییر در این تصمیم با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا وجود دارد.
وی افزود: در دوران شیوع ویروس کرونا و آموزش آنلاین، ساماندهی مطلوبی برای آموزش مجازی در چهارمحال و بختیاری انجام شد.
عباسی تصریح کرد: حضور دانشآموزان در مدارس علاوه بر مزیتهای فراوان، برای ارتقای مسائل تربیتی و اجتماعی هم مؤثر خواهد بود.
رییس شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به وضعیت مدارس روستاهای منطقه دیناران شهرستان اردل یادآور شد: سختگذر بودن و تعداد کم دانشآموز باعث شده تا در این روستاها مدارس مورد نیاز احداث نشود، اما میتوان خدمات مدارس عشایری را به آنان ارائه داد.
وی با اشاره به لزوم شناسایی و تدوین اطلاعات و آمار مرتبط با دانشآموزان بازمانده از تحصیل و دانشآموزان ترک تحصیل در یک سال اخیر گفت: امکان بازماندن و ترک تحصیل دانشآموزان محروم و دارای مشکل معیشتی در دوران شیوع کرونا وجود دارد که باید برای بازگشت آنان به تحصیل اقدام لازم انجام شود.
عباسی با اشاره به رسالت نهضت سوادآموزی تاکید کرد: آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری برای شناسایی بیسوادان از توان مراکز بهداشت و دهیاریهای استان استفاده کند.
وی ریشهکنی بیسوادی را یکی از مهمترین برنامههای اولویتدار دولتهای مختلف در نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: برای دسترسی به آمار بیسوادی و پیگیری امور مرتبط با سوادآموزی، میتوان از طریق مراکز بهداشت و دهیاریها به آمار افراد بیسواد در روستاهای مختلف دست یافت.
استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: ادارهکل ثبتاحوال استان اطلاعات مورد نیاز در این خصوص را در اختیار ادارهکل آموزش و پرورش قرار دهد.
عباسی یادآور شد: راهکارهای کارشناسی، علمی و عملیاتی برای ریشهکنی بیسوادی پیشنهاد شود تا بتوان برنامهریزیهای لازم در این خصوص را انجام داد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری با افزونبر ۹۷۹ هزار نفر جمعیت دارای ۲۱۳ هزار دانشآموز در ۱۰ شهرستان است.