تهران- ایرنا- رییس فدراسیون تنیس گفت: اعتماد رییس جمهوری به اهالی ورزش در انتخاب «سید حمید سجادی» در راس وزارت ورزش و جوانان را باید پشتوانه و سرمایه دانست.

داوود عزیزی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا درباره تاثیر حضور یک چهره ورزشی در راس وزارت ورزش دولت سیزدهم اظهار داشت: سید حمید سجادی آشنا به حوزه ورزش است و با توجه به اینکه ورزشکار بوده و سال‌ها در کسوت معاونت ورزشی فعالیت کرده، خیلی راحت می‌تواند این حوزه را اداره کند و با فردی که غیر ورزشی باشد تفاوت دارد.

وی افزود:  این اعتماد رییس جمهوری به اهالی ورزش را باید پشتوانه و سرمایه دانست که این اتفاق افتاده است.

مدیرکل سابق امور مجلس وزارت ورزش و جوانان می گوید: وزیر ورزش به دلیل ورزشی بودن، انتظارات بالایی از وی دارند که اتفاق خوبی در ورزش رخ دهد و از طرفی کار سختی دارد زیرا حذف موادی در حوزه ورزش در قانون  مالیات بر ارزش افزوده از جمله  ماده ۹۶ و ۷۳  قانون برنامه ششم توسعه رخ داده که اعتبارات بسیار زیادی را از حوزه ورزش کم  کرد . اعتباری در حدود ۵۰ هزار میلیارد ریال که  ترمیم این بخش از اعتبارات توسط  دولت به این سادگی نخواهد بود. زیرا این افزایش  اعتبار به سرعت به وجود نیامده بلکه در هشت سال اخیر  شکل گرفته بود  و بازگشت آن خیلی سخت است.

عزیزی ادامه داد: این نیاز به تغییر قانون دارد و همچنین  نخستین قانون برنامه هفتم توسعه در سال ۱۴۰۱ پایان می یابد و در ۱۴۰۲ هم اجرا می شود. از این منظر قانون بودجه ۱۴۰۱ بدون این اعتبارات خواهد بود و با توجه به چهارهزار طرح نیمه تمام ورزشی که خاستگاه مطالبات به حق نمایندگان است اما ورزش سال سختی خواهد داشت.

وی این را هم اضافه کرد: همچنین مقدماتی جام جهانی، بازی های ۲۰۲۲ آسیایی و ۲۰۲۴  المپیک  را درپیش داریم و از طرفی بسیاری از فدراسیون‌ها از جمله تنیس در تکاپو هستند با اعتباراتی که داده شد اتفاقات خوبی را رقم بزنند. خوش بین هستم اتفاقات خوشایندی در حوزه ورزش رخ  دهد و به رضایت خانواده ورزش و مردم منجر شود.

نقد تنیس به شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی

رییس فدراسیون تنیس همچنین گفت: این فدراسیون زمانی امکانات سخت‌افزاری خوبی داشت و متاسفانه به شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی نقد وارد است.  در واقع  با هدف ساخت و ساز  اماکن ورزشی اکنون به نگهداری اماکن ورزشی بسنده شده و خیلی از پرداختی شرکت  از محل اجاره هایی که در قالب ماده ۸۸  اجازه دارد، صورت می‌گیرد.

عزیزی گفت: مجموعه‌های تحت پوشش این شرکت به بخش خصوصی اجاره داده شده تا درآمدزایی شود و فدراسیون‌هایی مانند تنیس که در مجموعه انقلاب مستقر هستند فاقد یک وجب خاک این مجموعه هستند. تکلیف چیست.  ما برای برگزاری ساده‌ترین اردو با مشکلات سخت افزای روبرو هستیم.

وی این را هم گفت: با وجود دستور وزیر قبلی ورزش تاکنون این مشکل تنیس برطرف نشده است  و فدراسیون فاقد زمینی است که در اختیار خود داشته باشد. هر چند با شرکت توسعه و بهره‌بردار مجموعه انقلاب صحبت شد و ۶ زمین به صورت موقت در اختیار گذاشتند که جنبه تسکینی دارد اما در درازمدت کمکی نخواهد کرد.  وقتی سخت افزار و کمپ تیم ملی نداشته باشی، باید لیگ را در زمین دیگران برگزار تا تنیس را پویا کرد.

رییس فدراسیون تنیس پیشنهاد کرد: باید تکلیف شرکت توسعه در بحث نگهداری اماکن مشخص شد  و اینکه فدراسیون‌هایی که متقاضی سخت افزاری هستند بیایند از شرکت توسعه امکانات بگیرند و در قالب اجاره  از اعتبارات آنها از وزارت ورزش کم کنند تا  هم بار وزارت کم می شود و فدراسیون‌ها یاد می‌گیرند درآمدزایی خود را تقویت کنند. در بحث قهرمانی باید همه فدراسیون سخت افزار داشته باشند.

عزیزی رقم تخصیصی اعتبارات ورزش به تنیس تا پایان دولت دوازدهم را حدود ۶۰ درصد عنوان کرد و افزود:  البته در سال ۹۹ اعتبارات خارج  از سقف گرفته شد که جای تشکر دارد.

وی درباره برنامه‌های فدراسیون تاپایان سال گفت: تلاش این است بتوانیم از رقابت‌های گروه چهار آسیا و اقیانوسیه به گروه سوم ارتقا یابیم و از طرفی به دنبال برگزاری لیگ دختران در آبان ماه هستم و تلاش داریم در استان جنوبی هم چند مسابقه برگزار کنیم. امسال در مهرماه  رقابت‌های  دیویس کاپ مردان  در بحرین  و  زیر ۱۲ سال در اردن را داریم.