علیرضا دلبری روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال ۲ میلیون و ۵۲۰ هزار قطعه جوجهریزی در سطح ۱۳۸ مرغداری فعال داورزن برای تولید این حجم گوشت مرغ صورت گرفت.
وی با اشاره به بازدیدهای میدانی کارشناسان این بخش، ادامه داد: تامین به موقع نهادههای مورد نیاز مرغداران داورزن از عوامل بیشتر شدن رغبت این قشر به افزایش جوجهریزی بوده که موجب رشد تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار شده است.
مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: مجوز جوجهریزی برای واحدهای مرغداری در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و در نظر گرفتن فاصله زمانی بین ۲ دوره جوجهریزی، صادر میشود.
۱۳۸ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت جوجهریزی یک میلیون و چهارصد هزار قطعه برای هر دوره در شهرستان داورزن دایر است.
سالانه افزون بر ۱۰ هزار و ۷۰۰ تن گوشت مرغ توسط واحدهای مرغداری در جغتای تولید و روانه بازار مصرف میشود.
این شهرستان ۲۰ هزار هکتار زمین کشاورزی شامل ۱۷ هزار هکتار مزرعه و سه هزار هکتار باغ دارد که چهار هزار و ۷۵۰ بهرهبردار در قالب زراعت، باغداری و دامپروری در سطح آن مشغول کار و تولید هستند. ۸۵ درصد جمعیت داورزن کشاورز یا دامدار هستند.
مرکز شهرستان ۲۱ هزار نفری داورزن در ۳۱۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.