منصور حکیم الهی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا با اشاره به اینکه دانشگاه اهل بیت (ع) فراتر از رشتههای علوم انسانی فعالیت میکند، اظهار داشت: در حال حاضر در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری ۸۵۰ نفر دانشجوی خارجی فعال هستند و در نظر داریم این تعداد را در مهر ماه امسال به هزار نفر برسانیم که بر اساس برنامه ریزی دانشگاه رشته کامپیوتر و ساختمان نیز از بهمن ماه امسال راه اندازی خواهد شد.
رییس دانشکده علوم و فنون دانشگاه بینالمللی اهل بیت (ع) گفت: در این دانشگاه، چهار دانشکده مطالعات اسلامی، دانشکده حقوق و علوم سیاسی، دانشکده علوم و فنون و دانشکده علوم اجتماعی و رفتاری دایر است.
وی یادآور شد: این دانشگاه در آینده نیز در زمینه پزشکی نیز فعالیت خواهد داشت. در حال حاضر مجوز دانشکده پزشکی از وزارت علوم و بهداشت گرفته شده اما چون هنوز بیمارستانی نداریم این دانشکده راه اندازی نشده است. بر اساس قانون وزارت بهداشت برای راه اندازی دانشکده پزشکی باید بیمارستانی تحت تملک دانشگاه باشد که در حال مذاکره با بیمارستان هستیم.
حکیم الهی افزود: دانشگاه به لحاظ آکادمی برای راه اندازی دانشکده پزشکی مشکلی ندارد چرا که مصوبه راه اندازی دانشکده را از وزارت بهداشت و وزارت علوم گرفته ایم.
«دانشگاه بینالمللی اهل بیت علیهمالسلام» در راستای رسالت خود به منظور کمک به ارتقای علمی و تأمین نیازهای علمی، پژوهشی و تخصصی دانشجویان و پژوهشگران مسلمان و توانمندسازی آنها، همچنین کمک به شناخت فرهنگ و تمدن اسلامی در سال ۱۳۸۳ در مقطع تحصیلات تکمیلی، در قالب یک مرکز دانشگاهی محدود تاسیس و در سال ۱۳۹۰ به دانشگاهی جامع تبدیل و فعالیت خود را آغاز کرد.
این دانشگاه در شهر تهران قرار دارد و با دارا بودن اعضای هیات علمی متخصص در رشته های مختلف دانشگاهی میزبان دانشجویان بسیاری از ملیت های مختلف بوده و پذیرای متقاضیان تحصیل از همه کشورها است.
دانشگاه اهل بیت عضو انجمن بین المللی دانشگاه ها وابسته به سازمان یونسکو است و در کنار آموزش، هر ساله میزبان اساتید و پژوهشگران مطالعات شرق شناسی جهت فرصت های مطالعاتی از سراسر جهان است.