صفی الله صفایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مدارس از کانون های اصلی آشنایی دانش آموزان با هنجارها و ارزش های اجتماعی هستند و دوری از این کانون آسیب های اجتماعی بی شماری به همراه دارد.
وی اضافه کرد: مدرسه یکی از نهادهای مهم و تاثیرگذار در جامعه پذیری و آشنایی کودکان با ارزش ها و هنجارهای اجتماعی و یادگیری ارتباط با همسالان است.
رییس دانشگاه پیام نور مرکز همدان ادامه داد: مدرسه به عنوان کانون علم و دانش، فضا را برای انتقال مفاهیم و ارزش های اجتماعی به دانش آموزان در گروه های سنی مختلف مهیا می کند.
صفایی بیان کرد: دوری از فضای مدرسه، روند آموزش را به سمت فضای مجازی و استفاده از شبکه های اجتماعی کشانده که آموزش مجازی نیز آسیب هایی به همراه دارد.
وی توضیح داد: تدریس از طریق ارسال فایل صوتی و تصویری برای دانش آموزان در شبکه اجتماعی نمی تواند جای تدریس چهره به چهره و حضوری را بگیرد.
رییس دانشگاه پیام نور مرکز همدان افزود: تدریس از طریق فضای مجازی، روند ارزیابی سطح دانش و یادگیری دانش آموزان و موفقیت آمیز بودن روند آموزش را با مشکل مواجه می کند.
صفایی گفت: در این نوع آموزش گاهی مواقع والدین به جای دانش آموزان جواب سوال ها را می دهند که این رویه منفی سبب افت شدید علمی دانش آموزان شده است.
وی بیان کرد: البته تاکید بر بازگشایی مدارس به معنای نادیده گرفتن مساله سلامتی افراد نیست بلکه باید زمینه سلامتی دانش آموزان در مدرسه و اطمینان خانواده ها از گرفتار نشدن فرزندانشان به ویروس کرونا در فضای مدرسه فراهم شود.
استاد جامعه شناسی و استادیار دانشگاه های همدان خاطرنشان کرد: همواره در برخی از روزهای فصل زمستان به علت برودت هوا و لغزندگی ناشی از ریزش برف مدارس تعطیل می شوند و این مساله تاکید بر اولویت مساله سلامتی افراد است.
صفایی ابراز امیدواری کرد با تسریع در روند واکسیناسیون بتوان از بروز موج های جدید کرونا جلوگیری و زنجیره این ویروس را قطع کنیم و شمار مبتلایان را به صفر برسانیم.
به گزارش ایرنا هم اینک همه شهرستان های استان همدان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.
بیش از ۲۹۶ هزار دانش آموز در نزدیک به ۲ هزار ۵۶۹ مدرسه تحصیل می کنند.