«علی مالمیر» روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در طول هشت سال گذشته تعداد تخت های مراکز اقامتی، هتل ها و مهمانپذیرهای استان همدان طی هشت سال گذشته از یک هزار و ۹۵۰ به چهار هزار و ۱۷۰ تخت افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت مراکز اقامتی و گردشگری استان همدان در این مدت بیش از ۲ برابر افزایش یافته است، تصریح کرد: در همین ارتباط و براساس برنامه ریزی انجام شده برای توسعه و رونق صنعت گردشگری، یک هزار و ۱۰۰ تخت جدید به ظرفیت مجموعه های اقامتی و گردشگری استان همدان اضافه خواهد شد.
به گفته وی، با اجرای این طرح ظرفیت اقامتی مراکز گردشگری استان همدان تا پایان سال جاری به پنج هزار و ۲۷۰ تخت می رسد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان همچنین با اشاره به افتتاح مجموعه اقامتی هتل ایران در هفته گذشته، اظهار داشت: این هتل با اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال با مشارکت فعال بخش خصوصی احداث و راه اندازی شده به نحوی که سرمایه گذار برای احداث این هتل فقط ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی دریافت کرده و مابقی در قالب آورده سرمایه گذار تامین و پرداخت شده است.
مالمیر با بیان اینکه به رغم تبعات منفی ناشی از همه گیری ویروس در صنعت گردشگری، روند توسعه زیرساخت های این حوزه در استان با مشارکت فعالان این بخش ادامه دارد، گفت: این هتل با یک هزار و ۸۹ مترمربع زیربنا دارای ۱۲ اتاق و ۳۰ تخت اقامتی است.
وی با بیان اینکه با بهره برداری از این هتل زمینه اشتغال بکار ۱۵ نفر به صورت مستقیم و ۲۰ نفر به صورت غیر مستقیم فراهم شده است، افزود: به طور قطع ایجاد و توسعه زیرساخت ها و تاسیسات موردنیاز اقامتی و رفاهی زمینه مناسب برای رشد و توسعه صنعت گردشگری و رونق اقتصادی استان همدان با توجه به وجود ظرفیت ها و جاذبه های گسترده تفریحی و توریستی را فراهم می کند.