به گزارش ایرنا، روزنامه تایمز امروز به نقل از پژوهشگران نوشت که اختلاف فاحش میان مرگومیرهای ثبت شده و ابعاد واقعی همهگیری تا حدی ناشی از کم شماری برخی از پرجمعیتترین کشورها و مناطق، از جمله چین، هند، روسیه و بسیاری از کشورهای آمریکای لاتین و قاره آفریقا است.
از سوی دیگر، بسیاری از جانباختگان کووید ۱۹ هرگز مورد آزمایش قرار نمیگیرند. افرادی که به دلایل قابل پیشگیری و بر اثر تکمیل ظرفیت بیمارستانهای مملو از بیماران کرونایی جان خود را ازدستدادهاند نیز به آمار مرگومیر افزوده است.
آمارهای رسمی نشان میدهد که از اوایل زمستان سال ۱۳۹۸ که بیماری کووید از چین جهان را فرا گرفت تاکنون بیش از ۲۲۰ میلیون و ۶۵۵ هزار نفر بیمار شدند که از این میان نزدیک به ۴ میلیون و ۵۷۰ هزار نفر جان خود را ازدستداده و بیش از ۱۹۷ میلیون بیمار نیز سلامتی خود را بازیافتند.
آمریکا، هند، برزیل و روسیه به ترتیب با بیش از ۴۰ میلیون، ۳۲ میلیون، ۲۰ میلیون و ۶.۹ میلیون مورد ابتلا، در ردههای اول تا چهارم کشورهای درگیر با کرونا قرار دارند.
آمارهای رسمی نشان میدهد که تاکنون بیش از ۶۶۴ هزار آمریکایی، ۵۸۲ هزار برزیلی، ۴۴۰ هزار هندی و ۲۶۲ هزار مکزیکی قربانی بیماری کووید شده و جان خود را ازدستدادهاند.