به گزارش ایرنا، پوشکوف رئیس کمیسیون امور سیاستگذاری اطلاعاتی شورای فدراسیون (مجلس سنای روسیه) امروز (شنبه) در کانال تلگرام خود نوشت: آمریکا با بحران اقتصادی بزرگ همانند آنچه که در سالهای ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ تجربه کرد، مواجه می شود.
وی افزود: اقتصاد آمریکا درواقع یک حباب مالی بزرگ است و هر حبابی بطور گریزناپذیر یک روز از بین می رود.
سناتور روس تصریح کرد: بازسازی اقتصاد ایالات متحده پس از همه گیری کرونا با فروش اوراق قرضه و بهادار و افزایش بدهی این کشور صورت می گیرد و این مساله منجر به برافروختگی اقتصادی می شود.
وی خاطرنشان کرد که روسیه با دوراندیشی در سالهای اخیر بخش عمده اوراق بهادار آمریکایی را فروخت.
سیاستمدار روس هشدار داد که سقوط آمریکا فقط به عنوان یک قدرت سلطه طلب جهانی فقط به یک سقوط در افغانستان محدود نخواهد شد.
وی ادامه داد: سقوط آمریکا فقط به عرصه ژئوپلیتیکی محدود نمی شود.
روسیه از سال ۲۰۱۸ شروع به کاهش اوراق قرضه و بهادار آمریکایی کرد که تا ۹۶ میلیارد دلار افزایش یافته بود.
همینک روسیه فقط ۳.۸۵ میلیارد دلار اوراق قرضه آمریکا در اختیار دارد.
پس از گذشت نزدیک به دو سال از شیوع همه گیری ویروس کرونا در آمریکا، باوجود کاهش روند این بیماری و برداشته شدن محدودیت های اجتماعی، تحلیلگران بر این باورند که بازگشت اقتصاد نیمه جان آمریکا به وضعیت عادی به این زودی های میسر نخواهد شد.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، شبکه خبری سی ان ان در این باره گزارش داد: اقتصاد آمریکا سال گذشته وضعیت ویرانگری را به علت شیوع ویروس کرونا دراین کشور تجربه کرد و اکنون بازگشت به «وضعیت عادی» را غیر ممکن می نماید.
شاخص اقتصادی آمریکا که سی ان ان در گزارش خود به آن می پردازد شامل، وضعیت اعتباری مصرف کنندگان، افزایش بیکاری، میزان اشتغال، توان مسافرت شهروندان است.
سی ان ان درباره تحلیل خود از وضعیت نیمه جان اقتصادی پسا کرونایی آمریکا می نویسد: در حقیقت شیوع ویروس کونا طوری بنیان های اقتصادی در آمریکا را درهم نوردیده است که وضعیت اقتصادی به حالت عادی قبل باز نمی گردد.
بدهی دولتی آمریکا به بیش از ۲۳ هزار میلیارد دلار رسیده است و این شاخص همچنان افزایش می یابد.