به گزارش روز شنبه روابطعمومی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قم، علیرضا ارجمندی درگفتوگویی اظهار داشت: شورای ملی ثبت آثار منقول پنج اثر مهم از استان را واجد ارزش ثبت در فهرست آثار ملی تشخیص داد، این پنج اثر شامل سه قرآن خطی نفیس، یک جام و یک قوری است.
وی با بیان اینکه این سه قرآن خطی در موزه سازمان حج و زیارت استان نگهداری میشوند، ادامه داد: قرآن خطی محمد بن شریف بن محمدتقی دزفولی با قدمت ۱۱۹۲ هجریقمری، قرآن خطی غلامعلی عرفمحمد با قدمت قرن ۱۲ هجریقمری، قرآن خطی عبدالفتاح بن شیخ موسی با قدمت سده ۱۱ هجریقمری دارای ارزش تاریخی و فرهنگی هستند که درفهرست آثار ملی منقول به ثبت رسید.
ارجمندی با اشاره به ۲ اثر ثبت شده دیگر، گفت: جام پایه دکمهای کشف شده در تپه باستانی صرم با قدمت عصر آهن(I) و قوری لوله منقاری کشف شده در تپه باستانی صرم با قدمت عصر آهن (II) از دیگر آثار منقول استان هستند که در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.
وی با بیان اینکه ثبت آثار منقول موجب حمایت از مالکان و دارندگان اموال فرهنگی و تاریخی میشود، ابراز امیدواری کرد: با توجه به وجود کثرت آثار منقول در استان قم، در آینده شاهد ثبت تعداد بیشتری از آنان در فهرست آثار ملی باشیم.